Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 4 10
Call-Girls 22814
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο κατα συρροή επιλογή ξανθων και γενικά ανοιχτόχρωμων κορασίδων αποφάσισα να δοκιμάσω έπειτα απο καιρό σοκολάτα.Το κορίτσι εμφανίστηκε με 15λεπτή καθυστέρηση που δεν μου άρεσε όχι γιατί περίμενα αλλά γιατί για εμάς που ξεπορτιζουμε τα λεπτά μετράνε πολύ.Έχει σοκολατένια επιδερμίδα ομορφο κορμάκι και μουτρακι και κάτω απο το φορεματάκι που με χαρά το ξεκουμπωσα δεν φορούσε τίποτα. Γλώσσα Μπανακι απο πλευράς του, εγώ είχα κάνει περιμένονταΓλώσσας την και επιστροφή απο το μπάνιο έπεσε στην αγκαλιά μου. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και ξεκίνησα το ξεκοκαλιασμα Δεκτικό σε όλα και υπάκουο γελούσε ευχάριστα στην εξερεύνηση που της έκανα. ΓλώσσαΓλώσσα Το δέρμα του ευχάριστο στην γεύση και το γατάκι με μικρά δισκάκια όπως μου αρέσει. Η περιποίηση της ικανοποιητικη με προσπάθεια να τον πάρει ολο και κάτι ευχάριστες και αστείες κραυγουλες. Η αίσθηση της εισόδου όμορφη. Το μασαζακι της αισθησιακό με τα μαλάκια της να με χαϊδεύουν ενώ κάθονταν στην πλάτη μου. Μπανακι ενδιάμεσα σε κάθε γύρο.Το σοσιαλ καλο μονο στα Αγγλικά γιατί το κορίτσι δεν μιλάει Ελληνικά, έχει στην Ελλάδα απο ότι μου είπε 2 μήνες. Ήταν όμως ευχάριστο και θέλει να περάσεις καλά. Το μονο αρνητικό για εμένα ήταν το φιλί της όπου διακριτικά απέφευγε γλώσσα Θυμός Θα την ξαναπάρω. Αυτά τα ολίγα και να περνάμε καλά!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί