Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 11 10
Call-Girls
16705
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καταρχήν συγχαρητήρια στους διαχειριστές του ιστότοπου που κάνουν εξαιρετική δουλιά...Τυγχάνει και είναι η πρώτη φορά που γράφω καθότι έχω πολύ λίγες εμπειρίες από τον αγοράιο έρωτα..Συνεννόηση εύκολη με το γραφείο και συνάντηση σε ξενοδοχείο των βορείων ποραστίων..η κορασίδα εισήλθε φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα με το χαμόγελο στα χείλη..Στήθος πολύ καλό και απαλό δερματάκι που συστήνεται ανεπιφύλαχτα στους πιπινολάτρεις...Μετά από μασαζάκι με λάδι μου το ρούφηξε για λίγο και μετά απολαύσα 3 στάσεις όπου και ενέδωσα...Δε μπορούσα άλλο για δεύτερο γύρο..Ήπιαμε το κρασάκι μας,μιλήσαμε και έφυγε..η κοπέλα είναι κορμάρα και ευδιάθετη..Σε κάνει να νοιώθεις ότι την κατάκτησες και δε φαίνεται να το κάνει από αγγαρεία..Αυτό για μένα λέει πολλά...ότι βλέπετε στις φώτος και πολύ ωραίο κωλαράκι....Στα αρνητικά ότι σου τρώει χρόνο στο μπάνιο και δεν κάνει κωλογλυφάδα...Επίσης κάνετε και το παζαράκι σας και να το έχετε σαν αρχή γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι..Συστηνεται ανεπιφύλακτα σε σχέση με άλλες 3 που έχω πάει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί