Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 19 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνεννοηση ευκολη με το γραφειο και κλεισιμο ραντεβου σε γνωστο χοτελι. Φτανω στο ξενοδοχειο μιση ωρα νωριτερα και στελνω μηνυμα για το δωματιο και δε παιρνανε 5 λεπτα και χτυπαει πορτα,προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα για καποιον αλλον μπορει να ηταν θεμα,το μοναδικο ισως που μπορει να θεωρηθει φαουλ.Μετα απο κει ολα εξελιχτηκαν οπως τα εχουν αναφερει οι περισοτεροι συναγωνιστες,με αρπαζει με τη πετσετα που ημουν και με γλυφει παντου,προχωραμε στο ντουζ κι εκει σκυβει για πιπα και συνεχεια στο κρεβατι με πιπα παλι.Αφου εχω γινει τουρμπο περασμα καποτας και μπαινω απο πανω εγω και αρχιζω και γαμαω χωρις αυριο με την αλεξια να ουρλιαζει χωρις αυριο(υπερβολικη αρκετα αλλα μαρεσε) γυρισμα απο πανω μετα να πηδαει πανω στο πουτσο μου αγρια και να βλεπω τις βυζαρες πανω κατω και να τρερενομαι,και τελος γυρισμα στα 4 με την κωλαρα θεα.Μετα απο 5 λεπτα δυνατου σφυροκοπηματος ερχεται το τελος στις βυζαρες οπως ηθελα!!Ναι!Ναι! ντουζακι χαλαρωση μετα λιγο σοσιαλ που το εχει πολυ και μαρεσε..Αφου χαλαρωσαμε ενα τεταρτακι ο δευτερος γυρος συνεχιστηκε μονο με πιπα με δικη μου επιλογη και γλυφοκωλι και το τελος ηρθε στο στομα της!!

Φαινεται το γουσταρει αυτο που κανει και το δειχνει.Ισως η καλυτερη τιμη να ηταν στα 100 αλλα και τα 120 τα τιμαει εως το τελευταιο ευρω με την συμμετοχη της!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα