Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 14 10
Call-Girls
17938
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τη Νέλυ ήθελα να την συναντήσω εδώ και καιρό, αλλά όλο έπεφτα σε άλλες βιζιτοκαταστάσεις που ανέβαλλαν το ραντεβού μαζί της. Μελαχροινάκι, με πρόστυχη φατσούλα, φίλη της Ίννας από το ίδιο γραφείο, ρωσάκι από Κριμαία, με πορνογοβάκια και ένα ξεκωλέ σετ με ζαρτιέρες, κάτι σαν φορεματάκι με κρόσια που είχε. Μπήκε από τα αποδυτήρια με γκολ καθώς ξεκίνησε από την πόρτα το μπαλαμούτι, μπαίνει επιθετικά αλλά είναι τόσο γλυκό τυπάκι, χαμογελαστή και με την ολίγον τη βαριά προφορά, μιλά μια χαρά τα ελληνικά, αλλά μάγκες...θεριό ανήμερο, νυμφομανής η Νέλυ, πίπα μέχρι πνιγμού, ζήτησε φτυσίματα στη μάπα της και μαλλιοτράβηγμα, χαστούκια στην κωλάρα της, δεν της χάλασα κανένα χατίρι...
Δεκτική σε κωλοδάχτυλα αλλά όχι σε anal καθώς το σουφράκι της δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε εξίσου δυνατά, με το καυλάκι να δίνει ρέστα σε όλα τα θέλω μου, μέχρι και το γόνατό της μάτωσε, δεν ιδρώνει απλά την φανέλα, την ματώνει, καθαρόαιμο 10αρι σέντερ φορ περιοχής, είχε αναψοκοκκινήσει και είχε γίνει χάλια.
Το δωράκι της το πήρε στο τέλος και έφυγε 5 λεπτά μετά το κάλεσμα από τον οδηγό, είχε ήδη συμπληρωθεί μια ώρα τρελής απογείωσης με τη Νέλυ, απλά υπέροχη!
Δεκτική σε κωλοδάχτυλα αλλά όχι σε anal καθώς το σουφράκι της δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε εξίσου δυνατά, με το καυλάκι να δίνει ρέστα σε όλα τα θέλω μου, μέχρι και το γόνατό της μάτωσε, δεν ιδρώνει απλά την φανέλα, την ματώνει, καθαρόαιμο 10αρι σέντερ φορ περιοχής, είχε αναψοκοκκινήσει και είχε γίνει χάλια.
Το δωράκι της το πήρε στο τέλος και έφυγε 5 λεπτά μετά το κάλεσμα από τον οδηγό, είχε ήδη συμπληρωθεί μια ώρα τρελής απογείωσης με τη Νέλυ, απλά υπέροχη!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί