Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το οργάνωνα καιρό, γιατί το πρόβλημα ήταν η ώρα οπότε με το που βρήκα χρόνο το έκλεισα
Λοιπόν σκάνε μύτη τα κορίτσια λίγο κουμπωμένα στην αρχή αλλά μετα από 5 λεπτά και με την Γωγώ πρωτεργάτη τα πράγματα βρήκαν το δρόμο τους γελάκια και πειράγματα, ξεκλειδώσανε Μπαμ Μπαμ
Στον αγώνα ,της έβαλα να κάνουν ένα λεσβιακό και εγώ έκατσα σε μια καρέκλα και τα καμάρωνα τα κορίτσια , υπάρχει χημεία μεταξύ τους και αυτό φαίνεται
Στο 5 λεπτό τόσο άντεξα μπήκα και εγώ αναμεσά τους μια τον έβαζα στο στόμα της μιας και μετα στην άλλη ΧΑΜΟΣ ,διαγωνισμός Deep throat η Μαριλου δεν αφήνει να βάλεις δάχτυλο στο μουνι αλλά μόνο στον κολο, η Γωγώ δεν είχε κανένα πρόβλημα ,τη φτύσιμο στην πουτσα τη γλείψιμο στα αρχιδια ,έβαλα την Γωγώ να μου τον ρουφάει και την Μαριλου να μου γλείφει τα αρχιδια ,το ποιο ωραίο της υπόθεσης ήταν οι συνομιλίες μεταξύ των κοριτσιών και εμένα, πχ έχω γυρίσει τη μαριλου για κολο και η Γωγώ μου φώναζε σκίσε της τον κολο, έβαλα ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της Μαριλου ανέβηκα από επάνω και πίεζα με όση φόρα είχα, η Γωγώ με έγλυφε σε όλο μου το σώμα, η θέα από το κορμί της Μαριλου είναι τρελή, η Γωγώ να είναι γύρω μας σαν τη μέλισσα και να γλύφει μια εμένα μια τη μαριλου ήταν από τα καλυτέρα που έχω δει
Τράβηγμα από τη μαριλου και χύσιμο στο σώμα της Γωγώς
Στον δεύτερο γύρο απόλαυσα το τσιμπούκι που σε συνεργασία, είναι από τα καλυτέρα ,από το πολύ το σάλιο ένοιωθα την πουτσα μου μουλιασμένη και τα σάλια να τρέχουν στον κολο μου
Καβγάς πάνω από τα αρχιδια μου, βαράγανε τα κεφάλια τους ,η Γωγώ να τα έχει δώσει όλα φτύσιμο ,deep throat ,ρούφηγμα ,της ειχα βάλλει τα δυο δάχτυλα στον κολο και η Γωγώ να κάνει κόντρες όπου και κατέθεσα το υπόλοιπο της σπονδυλικής μου Στήλης
Θα ήθελα να ήμουν δεκαθλητής και να της έπαιρνα όλο το βραδύ αλλά είμαι Ροντι (υποκοριστικό από το γεροντι )

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
400€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
mick11
Σπουδαίος
44
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Gmoyzas21, THV και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2017
Θα πάρω σειρά και εγώ!τις σκεφτομαι συνέχεια αυτες τις δύο και με έφτιαξε και άλλο η κριτική σου!
27 Φεβρουαρίου, 2017
Μπράβο φιλαράκι... 400 ευρώ για δύο ξέκωλα..Εγώ ψάχνοντας, κάνω το ίδιο με 50...Δώσε πόνο Μέρκελ...
27 Φεβρουαρίου, 2017
Well done παίχτη
28 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Από την τσέπη σου τα πήρα ;;;;
Και στα αρχιδια μου τη κανείς
28 Φεβρουαρίου, 2017

Από την τσέπη σου τα πήρα ;;;
Και στα αρχιδια μου τη κανεις
28 Φεβρουαρίου, 2017
ωραίος ο μάγκας... μπράβο...
28 Φεβρουαρίου, 2017

μπραβω ρε fluffy εισαι μαγκας που γαμας με 50 και εμεις με 400 το θεμα ειναι οτι δεν μας ενδιαφερει το τι κανεις και τα ποσα δινεις αμα εισαι τοσο εξυπνος γραψε και καμια κριτικη να μας ανοιξεις τα ματια μεχρι τοτε πηγαινε παιξτο μαγκας οπου αλλου θελεις Μαλακία
εχουμε γεμισει εξυπνους σε αυτην την χωρα
28 Φεβρουαρίου, 2017

Κάτσε ρε φίλε, εδώ ο άνθρωπος έχει όλη την καλή διάθεση να μας ενημερώσει κι εσυ του τι λες ??? Ήμαρτον ρε ! Παρεπιπτόντως έχω πάρει κι εγώ τη Γωγώ. Είναι πράγματι φοβερό εργαλείο, άλλα όπως λες θέλει να έχεις καλή φυσική κατάσταση.....
K
kornelius
28 Φεβρουαρίου, 2017

Ας μας στειλει καμια φωτο από αυτές που γαμαει με 40 ευρ να δουμε και εμεις ποσο μαλακες ειμαστε
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9