Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 7 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την μισελ συναντήθηκα στον δικό της χώρο έπειτα από ανταλλαγή 2-3 σμς με το γραφείο.Οταν έφτασα στον χώρο έστειλα σμς και μου απάντησε το γραφείο σε ποιο δωμάτιο ήταν.Ανεβηκα πάνω και μου άνοιξε την πόρτα η χαμογελαστή μισελ με ένα δαντελωτό ωραίο νυχτικό όπου από μέσα φορούσε εσώρουχα.Η εμφάνιση της είναι όπως την βλέπετε στις φώτο,δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι
Όσο αφορά τον αγώνα εγώ με το που μπήκα την άρπαξα και ξεκίναγα να την γλωσσοφιλιαζω άλλα αυτή μου ζήτησε τα λεφτά πρώτα,140 οπός μου είπε.Η συνέχεια ήταν τόσο καλή όπου πραγματικό ούτε εγώ ο ίδιος δεν το περίμενα,η κοπέλα κάνει τόσο παθιασμένο σεξ που πραγματικά νομίζεις ότι είσαι με την κοπέλα σου.Φιλαει μέχρι το λαρύγγι,σε γλύφει παντού,στις θηλές στον λαιμό στα αυτιά κτλπ,η πίπα της εξαιρετική κάνει καλό ντιπ,η τεχνική της είναι καλή και γλύφει μπαλάκια και κωλο με μανία.Επισης δεν έχω ξανασυναντησει ιερόδουλη με τόσο υγρό μουνάκι
Στο σεξ δοκιμάσαμε πολλές στάσεις με αυτήν από πάνω,ιεραποστολικο,ντογκι σταιλ,πραγματικά σε όλες τις στάσεις τα έδινα όλα με κραυγουλες και με εμένα να τις χτυπάω τα κωλομέρια χωρίς καμιά αντίρρηση από αυτήν.Σε μια φάση τα είχα φτύσει απ τον ρυθμο του σεξ, την ενταση και της ειπα να με πιπωσει για να τελειωσω όπως και έγινε χωρίς κάποια εξτρά χρέωση.Ντουζακι και συζήτηση για διάφορα θέματα με την μισελ να μιλαει αψογα αγγλικα.Δευτερος γύρος δεν υπήρξε επειδή είχαν μείνει ελάχιστα λεπτά
Φεύγοντας απ το δωμάτιο είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημενος διοτι η κοπελα ειναι η απολυτή σεξομηχανη,τα κάνει ολα κ με το απόλυτο παθος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα