Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο): Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Πολύ όμορφο προσωπάκι, γλυκούλι, με πανέμορφα ματάκια. Κάτι μεταξύ Charlize Theron στα νιάτα της και Έβελυν Καζατζόγλου. Γουστάρεις να την κοιτάς στο πρόσωπο και να την καρφώνεις...

Εμφάνιση (σώμα): Περίπου ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Μικρό στητό βυζάκι, ωραία πόδια, λίγο χαλαρός ο κώλος. Λίγο "ατσούμπαλο" το σώμα, θέλει λίγη γυμναστική.

Γενική Συμπεριφορά: Πολύ καλή. Με χαμόγελο. Ξεκάθαρα αματούρι, άβγαλτο, που όμως κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Καθαρή. Δεν κλέβει χρόνο.

Επικοινωνία: Με το που ανοίγω την πόρτα και την βλέπω (πολύ καλή οπτική εντύπωση) μου λέει: "Hello, I am Alicia and I don't speak any English". Αυτό ακριβώς, γρι. Ευτυχώς που υπάρχει το Google Translate, και "είπαμε" δυο κουβέντες στο ημίχρονο.

Διάθεση στο Σεξ / Συμμετοχή: Κάνει ότι μπορεί για να ευχαριστήσει. Ο πρώτος γύρος είχε μόνο πίπα, για κανά 15λεπτο. Το παλεύει, και δέχεται διορθωτικές κινήσεις (π.χ. απομάκρυνση χεριών). Σε προσπάθειές μου για gagging το πάλεψε, και δεν διαμαρτυρήθηκε. Μου έβγαλε κάτι "είμαι ένα καλό κοριτσάκι αλλά μου αρέσει να μου γαμάμε το στοματάκι", που μου άρεσε πολύ. Καλό καραμέλωμα στα αρχίδια, και γενικά έγινε μια πολύ ωραία κατάσταση που τελείωσε με ένα μεγαλοπρεπέστατο χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο. Είχα κρατήσει κάβα, οπότε σχεδόν την έπνιξα. Δεν διαμαρτυρήθηκε, τα πήρε μέχρι τελευταία σταγόνα, και ζήτησε άδεια να σηκωθεί να πάει να πλυθεί. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με πίπα, και συνεχίστηκε με μένα από πάνω, όπου η γκόμενα έδειξε να γουστάρει τρελά. Έγινε μούσκεμα, έπαιζε με την κλειτορίδα της, και πρέπει να έχυσε αρκετές φορές. Την είχα έτσι για πολύ ώρα, γιατί γούσταρα να την βλέπω να σπαρταράει, αλλάζοντας στροφές, μια αργά και βαθειά, μια τούρμπο. Πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Στο τέλος, με 5' στο χρονόμετρο, την έβαλα και μου έπαιξε μια μαλακία με το πουτσοκέφαλο στο στόμα της, και της τα ξαναέδωσα στο στόμα. Πολύ καλή. Μου έβγαλε κάτι σε "έριξα το πιπίνι που είναι άβγαλτο, αλλά που θέλει να γαμηθεί τρελά".

Μπορεί και να την ξαναπάρω πριν φύγει, γιατί έχω την εντύπωση πως τώρα που γνωριστήκαμε θα κάνουμε πιο πολλά γούστα.

Εγκρίνεται!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα