Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 17938
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπερα και απο μενα..καθως ειχα μια μικρη προσφορα απο το συγκεκριμενο γραφειο οπου να τ τονισω η συμπεριφορα του απεναντι μου ητανε αψογη κλειστικε ραντεβου με τη συγκεκριμενη κοπελα καθως μου τη συστησαν εκεινη...Περιμενωντας το μωρακι εχω κανει μπανακι ειμαι χαλαρος βαραει η πορτα και αντικριζω μια κοπελιτσα γλυκια θα ελεγα εγω και οχι τοσο αγρια οπως στη φωτο..απο κορμι η κοπελα ειναι οπως στις φωτογραφιες..δεν ειναι χοντρη ουτε μπαμπατσικη..εχει λιγα παραπανω κιλα γ μενα που με ενα gym kαι διατροφη αν θελει θα τα χασει..μεγαλο συν γ μενα ο κωλος της...ξεκιναει με ενα γλωσσοφιλο ειπαμε 2 γουλιες κρασι που ειχα παει γ μπανακι και μου σκαει με ενα συνολακι αλλο πραγμα..ξεκιναει την πιπα οπου με εγλειφε για ενα τεταρτο..καραμελωμα της τριγυρω περιοχης δυνατο προσπαθησε για deep αλλα δεν..της αρεσει να γλειφει οπως μου ειπε και τ δα και εγω..τελειωμα στ στοματακι της οπου δεν πηγε με την μια να τα φτυσει καθως εκατσε λιγο να σταξουνε...μπανακι και απο τους 2 και τσιγαρακι...δεν προλαβα να το καπνισω ομως καθως με πιανει αρχιζει τα δικα της με βαζει κατω ξαναρχιζει την πιπα και μετα αναλαμβανω εγω..την εγλειψα παντου στην κυριολεξια ομως εκεινη εβγαζε ωραιες κραυγες περασμα προφυλαχτικου και ξεκινησε η μαχη..η κοπελα στηνεται πολυ καλα αντεχει τ αγριο σφυροκοπημα με παροτρυνε να της χτυπαω τα κωλομερια και να της τραβαω τα μαλλια..πρπει να γαμιομασταν για κανα 40λεπτο ευκολα...στο τελος γυρισαμε σε 69 οπου με τελειωσε με μια πιπαρα...τα ποδια μου ετρεμαν δδεν μπορουσα να ανασανω..ηθελα να φαω και την κωαρα της αλλα ετσι οπως ημουνα δεν..εν κατακλειδι απορω που δεν εχει γραψει κανεις γ αυτην...με εμενα ητανε πολυ δεκτικη και ευχαριστη...αν θα την ξαναδω???στη τιμη που την πηρα σιγουρα ναι αλλα στην κανονικη της στα 120 συν τ πρωκτικο που θελω δεν ξερω..παντως βαζει για μενα πολλες αλλες κατω..αυτα κυριοι.καλα γαμησια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
105€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί