Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 117250
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Έχω γράψει και στο παρελθόν ότι μόνο αν υπάρχει σημαντική απόκλιση της δικής μου άποψης από τις υπάρχουσες κριτικές την γράφω.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο κορίτσι στα είκοσικατι, με ωραίο σώμα αλλά πάρα πολύ κοντή, σίγουρα κάτω από 1,60 με τα τακούνια ούτε με πλησίαζε στο ύψος και δεν είμαι μπασκεμπολιστας.
Το στήθος είναι το καλύτερο ατού της, ο κώλος καλός αλλά υπάρχουν ραγαδες. Μείον και ότι είναι τελείως αγυμναστη νέο κορίτσι, κάποιος που την είπε γυμνασμενη την συγκρίνει μάλλον με τον δικό του πατσά, ας πάει σε ένα gym να δει πως είναι η γυμνασμενες.
Περίεργο κούρεμα, τατουάζ και σκουλαρίκια χαρακτηριστικά της ηλικίας μάλλον πρόβλημα όμως αν την κυκλοφορήσεις θα γίνεις θέαμα.
Είναι πολύ καλή στην συμμετοχή και στο στοματικο προσπαθεί.Η πίσω τρύπα φαίνεται πάρα πολύ δουλεμενη αλλά παρόλα αυτά δεν την δίνει. Μειονέκτημα θεωρώ το ότι δεν δέχεται δάχτυλα πουθενά και το ίδιο ισχύει και για το cif μια και έχει καυλιαρικο πρόσωπο και όχι όμορφο.
Αυτά βέβαια ήταν γνωστά αλλά το γενικό πακέτο άφησε την γεύση ότι δεν άξιζε τα 250. Υπάρχουν με τα μισά λεφτά κοπέλες καλύτερης εμφάνισης και με πιο ολοκληρωμένο σέρβις.
Αν θεωρείται πλεονέκτημα και πληρώνετε το γεγονός ότι είμαι Ελληνίδα δυστυχώς δεν είναι, αν και αυτό δεν έχει σημασία για μένα.
Όπως έγραψε κι άλλος τώρα κραξτε άφοβα να πάρετε πόντους να μην σας βάλει σε λίστα, θα πει και η ίδια δεν σε είδα δεν σε ξερω και το έργο συνεχίζεται, 250 ευρώ για κάτι που αξίζει τα μισά βρίσκουν κορόιδα και τα κάνουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση