Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 29 10
Call-Girls
40177
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Από την φήμη που έχει δημιουργηθεί μπήκα στον πειρασμό να βρεθώ με την Γκιουζέλ ένα υγρό απόγευμα.
Η κατάσταση στο κέντρο βασανιστική από την κίνηση και στο παρά λίγο δεν ακυρώθηκε το ραντεβού.
Τέλος πάντων η Γκιουζέλ είναι μία μέτρια 30άρα αλλά της αρέσει αυτό που κάνει. Ιδιαίτερα τα βαθιά φιλιά της και άρτια πίπα της.
Ξέρει να στήνεται και να συμμετέχει στην κίνηση.
Το πρωκτικό δεν το ευχαριστήθηκα αφού προσπαθούσε να με κρατήσει όσο πιο κοντά στην έξοδο μπορούσε
Δεν ξέρω τι είχε φάει πιο πριν αλλά το extra δεν το πήρε, ούτε και το ζήτησε.
Πρέπει να προσέξει διατροφή και να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την εμφάνισή της γιατί τα έχει τα πατσαδάκια και τις κυταρίτιτδες της.
Δεν νομίζω ότι θα την ξαναδώ.
Η κατάσταση στο κέντρο βασανιστική από την κίνηση και στο παρά λίγο δεν ακυρώθηκε το ραντεβού.
Τέλος πάντων η Γκιουζέλ είναι μία μέτρια 30άρα αλλά της αρέσει αυτό που κάνει. Ιδιαίτερα τα βαθιά φιλιά της και άρτια πίπα της.
Ξέρει να στήνεται και να συμμετέχει στην κίνηση.
Το πρωκτικό δεν το ευχαριστήθηκα αφού προσπαθούσε να με κρατήσει όσο πιο κοντά στην έξοδο μπορούσε
Δεν ξέρω τι είχε φάει πιο πριν αλλά το extra δεν το πήρε, ούτε και το ζήτησε.
Πρέπει να προσέξει διατροφή και να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την εμφάνισή της γιατί τα έχει τα πατσαδάκια και τις κυταρίτιτδες της.
Δεν νομίζω ότι θα την ξαναδώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό