Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 2 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση με την κοπελα στο ξεκινημα της συνεργασιας της με το γραφειο. εψαχνα την καρλα κ μ προτειναν τη Νατασα για ξυλο και ξεκωλιασμα. Ηρθε στην ωρα της στο χοτελακι κ περασα 2 ωρες τρομερες. η κοπελα δεν ειναι gf. Γουσταρει μονο ξυλο και πολυ βρωμικο ξεφτυλικι. Απλα πρεπει να την οδηγησεις εσυ. Για εμενα (δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο) ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει στην μπουρδελοζωη μου. πιπα μεχρι δακρυων να πνιγεται κ να την κρατας χωρις να μπορει να παρει ανασα. Αποκωρυφομα της βραδιας. ανοιγμα της σουφριτσας με 4 δαχτυλα κ να μου λεει ''χωστο μου '' ανοιξε το σε παρακαλω'' κτλ κτλ.. ( ειναι η πρωτη μου κριτικη και ζητω συγνωμη για την συνταξη της.στην εκθεση δεν ημουν ποτε καλος.)
καλα μαμησια σε ολους κ χρονια πολλα! (θα κανονισω να την παρω μαζι μ εναν φιλαρακι )

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
290€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kimi13, doc_lin, chris1955 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2016
Περισσοτερο προμοταρισμα παρα αληθινη κριτικη μου φαινεται!
Ο συναγωνιστης που εγραψε απο κατω ακριβως, κριτικη για την ιδια κοπελα που μολις τωρα ξεκινησε στο γραφειο, παρουσιαζει μια ΠΟΛΥ δαφορετικη εικονα και μαλιστα προκειται για ατομο με πολλες κριτικες, σημαντικη συμμετοχη στο φορουμ και αρκετα αντικειμενικος θα ελεγα/λεγαμε επισης!
Οποτε ποιον να πιστεψουμε αραγε..?
27 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε rider καμια σχεση. κοιτα απο ποτε ειμαι μελος κ δεν εχω γραψει για καμια.γιατι να κανω προμοταρισμα τωρα?
27 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΟΚ δεκτον, καμια αντιρρηση! Απλα μου εκανε εντυπωση, γιατι και στο νημα για το πρακτορειο και αλλος φιλος που την πηρε προσφατα φυσικα, ΔΕΝ εγραψε καλα λογια... Ας περιμενουμε τοτε να μπουν μερικες κριτικες ακομα, μπας και σχηματισουμε ετσι πιο σφαιρικη αποψη!

ΥΓ. Η Σασα παντως πρεπει να σκιζει, μετα την τελευταια σημερινη κριτικη, θα την κλεισω σιγουρα!
08 Ιανουαρίου, 2017
Μπορει να τυχει καμμια φορα και να μην ειναι τοσο καλη... Παντως το πισω συστημα τα σπαει!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4