Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 3 10
Call-Girls
10507
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πολύ καλή συνεννόηση με το γραφείο,το οποίο μάλιστα ήταν άψογο αν και άργησα πάνω από 30 λεπτά λόγω τρομερού μποτιλιαρίσματος.
Η κοπέλα είναι μέτριου ύψους,πεταχτό κωλί,στήθος μικρό,πρόσωπο νορμάλ.Πιο αδύνατη από όσα φαίνονται στις φωτογραφίες.
Φορούσε κολάν και μαύρα εσώρουχα,γενικά φάση κοντοπούτανο που βλέπεις έξω σε μπαράκι.
Ικανοποιητικό πρόγραμμα,καλή πίπα με αρκετό ντιπ και στο τέλος cim που δεν αναγράφεται στο σάιτ.
Μόνο παράπονο ότι δεν ήθελε πολύ αγγιγμα σε μαλλιά και πρόσωπο.
ήθελε και 2ο γύρο αλλά εγώ είχα κατεβάσει τα στόρια.
Επίσης δεν έκανε κίνηση για ρέστα φεύγοντας,10 ευρώ βεβαια σιγά το ποσό αλλά η κίνηση μετράει κι εγώ δεν είπα τίποτα θα της τα αφηνα ετσι κι αλλιώς.
Ελπίζω όλα τα κομμάτια του γραφείου να περάσουν μια βόλτα από την πόλη μας.
Η κοπέλα είναι μέτριου ύψους,πεταχτό κωλί,στήθος μικρό,πρόσωπο νορμάλ.Πιο αδύνατη από όσα φαίνονται στις φωτογραφίες.
Φορούσε κολάν και μαύρα εσώρουχα,γενικά φάση κοντοπούτανο που βλέπεις έξω σε μπαράκι.
Ικανοποιητικό πρόγραμμα,καλή πίπα με αρκετό ντιπ και στο τέλος cim που δεν αναγράφεται στο σάιτ.
Μόνο παράπονο ότι δεν ήθελε πολύ αγγιγμα σε μαλλιά και πρόσωπο.
ήθελε και 2ο γύρο αλλά εγώ είχα κατεβάσει τα στόρια.
Επίσης δεν έκανε κίνηση για ρέστα φεύγοντας,10 ευρώ βεβαια σιγά το ποσό αλλά η κίνηση μετράει κι εγώ δεν είπα τίποτα θα της τα αφηνα ετσι κι αλλιώς.
Ελπίζω όλα τα κομμάτια του γραφείου να περάσουν μια βόλτα από την πόλη μας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
PabloEscobar