Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρόσφατη συνάντηση με την γωγω έπειτα απο εύκολη συνεννόηση με το γραφειο.Ηρθε στην ώρα της ντυμένη με ένα κολλητό φόρεμα και μποτακια.Η εμφάνιση της ηταν καλη σε γενικές γραμμές με αδύνατο σώμα με 3 τατου ένα στο μπουτι,στο χερι και στην πλατη το οποιο ηταν ακυρο και πεταχτο κωλαράκι, μικροσκοπικα στηθη και μέτριο πρόσωπο. Ανοικτή στην συζήτηση απ την πρώτη στιγμή κατάφερε να σπάσει τον πάγο.Ντουζακι και ξεκίνημα με χαμουρεμα και γλωσσοφιλα.Ξεκινημα πίπας η οποία ήταν απ τις καλύτερες που μου έχουν κάνει με φτυσίματα ντιπθρουντ και παιχνίδια με την γλώσσα της.Στο σεξ δοκιμάσαμε πολλές στάσεις όπου με παρότρυνε να την σκίσω μου έλεγε διάφορα βρομόλογα και με καθοδηγούσε που ήθελε να την χουφτώσω και να της δώσω μπατσακια στον κώλο,το τέλος με βρήκε με αυτη στα 4 σφυροκομποντας την δυνατα.Ξανα ντουζακι μαζι,συζητησουλα για διάφορα θέματα και ξεκίνημα δεύτερου γύρου με τριψιματα,γλωσσοφιλα και της υπέροχη πίπας.Δυστηχως δεν προλαβα να τελειωσω δευτερη φορα μεσα σε μια ωρα λογω κουρασης παρολο που αυτη το προσπαθησε μεχρι τελευταια στιγμη.Φευγοντας απ το ξενοδοχειο εμεινα ευχαριστημενος μιας και απολαυσα το σεξ μαζι της μιας και έπαιρνε πρωτοβουλιας ηταν θερμη και προσαρμοζοταν στα θέλω μου ειτε αυτα ηταν γφε η πσε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, Kimi13 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2016
Στη Φυλής εκδιδόταν με 20 ευρώ. Κουτο είναι να δίνουμε πάνω από 100 τώρα
14 Δεκεμβρίου, 2016
Ρε τυπε σου εκανε εκπτωση κ εδωσες 130? Στην φωτο κατι χιλιαρικα βλεπω που προσωπικα οπως λεει κ ο παρακατω συμφωνω απολυτα μαζι του. Εφοσον ομως περασες καλα χαλαλι της
14 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτά έχουν πλέον χιλιοειπωθεί. Το ζητούμενο είναι ότι η κοπέλα άξιζε την αναβάθμιση. Συμφωνώ ότι τα 130 είναι πολλά
αλλά, απ' την άλλη, με δεδομένο ότι κάποιος τα διαθέτει και γουστάρει να κάνει το κέφι του, γιατί να μην τα δώσει;
Το γεγονός ότι πρίν δούλευε στο 20άρικο, κάνει κάποιον κουτό αν δώσει τώρα 130; Απλουστευτική λογική...
Τι σχέση έχει το πρίν και το τώρα μιας κοπέλας; Άλλες με τον καιρό ξεπέφτουν, και άλλες ανεβαίνουν κατηγορία.
Η σταθερή απόδοση μετράει και η σωστή συμπεριφορά. Ο καθένας επιλέγει και παίρνει με βάση την καύλα του και τις
δυνατότητές του...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3