Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 33640
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
συναντηση σε προηγουμενο τουρ της κοπελας στη χωρα μας προ 5 μηνων περιπου γιααυτο και η ημερομηνια ειναι ενδικτικη αλλα ας γραψουμε δυο λογια για την συναντηση με την τινα μιας και ειναι εδω περα.η συνατηση εγινε σε γνωστο χοτελι πισω απο το ωνασειο καθως δεν περιλαμβανει incall αψογη συνενοηση με την κοπελα απο το γραφειο που ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο χωρο με κατα καιρους πολυ δυνατα κομματια.η τινα λοιπον εφτασε στην ωρα της με ενα μαυρο φορεματακι μεχρι το γονατο που αναδικνειε το καλιγραμο κορμι της.απο ρωσια απως συστεινεται κοντουλα γυρω στο 1,65 με ωραιο κωλαρακι και φυσικο δυαρι -2,5 γεματο στηθος γυρω στα 25.στα του αγωνα τωρα φιλια με γλωσσα κανονικα σεξ σε αρκετες στασεις δεν λεει οχι σε τιποτα και γενικα μια καλη συμετοχη χωρις να δυσανασχετει ακομα και σε παρατεταμενο σφυροκοπημα απο τη μερια μου εδειχνε να το απολαμβανει κιολας.γενικα πιστευω οτι αμα μειωνε λιγο την τιμη της γυρω στα 130 θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση και ισως την ξανα συναντουσα την κοπελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 06, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, chris1955, makhswrx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2016
ε όχι κα φυσικό το στήθος της!
09 Δεκεμβρίου, 2016
φιλε οταν την ειχα παρει εγω προ μισο χρονο περιπου ηταν φυσικο τωρα δεν ξερω αμα εχει βαλει σιλικονη
09 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε εγω προ μισο χρονο και παραπανω που την ειχα παρει ειχε φυσικο τωρα δεν ξερω αμα εχει βαλει σιλικονη θα ηθελα να το δω ομως καποια στιγμη και το νεο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3