Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235443
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλημέρα σε όλους !!! Ας γράψω κάτι και γω για τη Λιζα που τόσο πολύ περίμενα για να την συναντήσω !!!!
Η Λιζα είναι ένα πολύ χαριτωμένο κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη , αν και προέκυψε δουλειά όσο έκατσα μαζί της ήταν τέλεια !!
Πάμε στα του αγώνα , μπαίνοντας στο δωμάτιο ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα που στη συνέχεια με
Καυλωσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει στο μπάνιο, τελικά αφού την άφησα
Βγαίνοντας βλέπω ένα θεσπέσιο κορμί και ειδικά για μένα που ειμαι του πίσω συστήματος τρελάθηκα...
Στοματικός χωρίς χέρια με πολυ ενέργεια να μου τον πάρει όλο μεςα Όπως και τον πήρε Εναλλαγές πολλές χωρίς κανένα παραπάνω,
Δεκτική και στο δάκτυλο και γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού χωρίς να κλαις τα λεφτά σου!!!
Αυτά παίδες .........
Η Λιζα είναι ένα πολύ χαριτωμένο κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη , αν και προέκυψε δουλειά όσο έκατσα μαζί της ήταν τέλεια !!
Πάμε στα του αγώνα , μπαίνοντας στο δωμάτιο ξεκινήσαμε με γλωσσόφιλα που στη συνέχεια με
Καυλωσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει στο μπάνιο, τελικά αφού την άφησα
Βγαίνοντας βλέπω ένα θεσπέσιο κορμί και ειδικά για μένα που ειμαι του πίσω συστήματος τρελάθηκα...
Στοματικός χωρίς χέρια με πολυ ενέργεια να μου τον πάρει όλο μεςα Όπως και τον πήρε Εναλλαγές πολλές χωρίς κανένα παραπάνω,
Δεκτική και στο δάκτυλο και γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού χωρίς να κλαις τα λεφτά σου!!!
Αυτά παίδες .........
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Καλή η παρατηρηση πάντως, 100€ χωρίς ποπο??
Unbelievable !