Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 38 10
Call-Girls
68793
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
πρίν μερικές ημέρες χάζευα τις φωτογραφίες των νέων κοριτσιών που έχει φέρει το γραφείο.
Ομορφα κορίτσια, ωραία κορμιά και πρόσωπα.
Η προσοχή μου έπεσε περισσότερο όμως στην Λάουρα. Κορμί όπως το θέλω αδύνατο γυμνασμένο, και πρόσωπο έκφυλο και λίγο ανώμαλο.
Το πορνοένστικτο χτύπησε κόκκινο!
Το ραντεβού κλέιστηκε έυκολα με την ευγενική κοπέλα που απαντά στο τηλ.
Η πόρτα στο ξενοδοχείο χτύπησε ακριβώς στην ώρα της , μιας και η κοπέλα ήταν ακριβέστατη στο ραντεβού της.
Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω μια πολύ εντυπωσιακη γυναικάρα.
Ψιλή, φορούσε ενα μινι εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, ψιλοτάκουνες μαύρες γόβες.
Χαμογελαστη και ευδιάθετη. Με τις γόβες είναι χαλαρά 1,85 ύψος, όταν τις βγάζει 1,75.
Ψιλοκάπουλη, φοβερα γυμνασμένα καλλιγραμμα πόδια με πατουσακια και δαχτυλακια ποιήμα.
Χέρια το ίδιο εντυπωσιακά με μακρυά λεπτά δάχτυλα και περιποιημένα νύχια.
Μιλά καλά αγγλικά είναι επικοινωνιακή και δεν σταμάτησε στιγμή να είναι χαμογελαστη.
Οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και θα έλεγα πως απο κοντά ειναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Εχει σκούρα μπλε πολύ όμορφα μάτια και το πρόσωπο της αν και δεν το λές πρόσωπο καλλονής έχει κάτι το πολύ σέξι και ερωτικό.
Επίπεδη κοιλιά πολύ όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια, κώλος άψογος σφιχτός!
Βασικά το κορμί της (και η κωλάρα της) μου θύμισε το κορμί της ομόσταυλής Χριστινάρας (απο το ίδιο πρακτορείο) στο πιο ψιλό όμως και με πιο μεγάλο στηθος επίσης το οποίο είναι στητό, με ωραίες μυτερές ρώγες που ανταποκρίνοτναι στα χάδια.
πεντακάθαρη επίσης.
Ειναι απο το Χάρκοβο της Ουκρανίας και όπως κατάλαβα πρωην χορέυτρια, εξού και το άψογο σφιχτό κορμί.
Δεν αναλώνεται σε άσκοπες συζητήσεις, έκανε αιφνιδιαστική επίθεση σχεδόν αμέσως και κατά μέτωπο!
Γλωσσόφιλα βαθιά με γλώσσα όλη την ώρα.
Οσκαρικά στησίματα. Γυναικάρα που γεμίζει το κρεβάτι, ζει για το σεξ και το δείχνει, βγάζει απίστευτη ενέργεια στο κρεβάτι και δεν σε αφήνει σε καμία στιγμη να χαλαρώσεις.
Θέλει σεξ σεξ σεξ σε όλες τις στάσεις, με ένταση , φωνές, ιδρώτα, γλωσσόφιλα. Τόση ένταση και ενέργεια στο σέξ ΔΕΝ έχει βγάλει καμία κοπέλα του χώρου όσα χρόνια με θυμάμαι στο άθλημα. Νόμιζα οτι θα μείνω απο ανάσες!
Μόλις πάς να κόψεις ρυθμό έχει τον τρόπο της να σου ανεβάσει και πάλι στροφές! δεν κουράζεται καθόλου, γουστάρει τρελά να πηδιέται! Προσωπικά είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και τα τζάμια τα εσωτερικά του δωματίου είχαν θαμπώσει σχεδόν απο τους ιδρατμούς!
Αξίζει κάθε σεντ απο τα χρήματα της και με το παραπάνω.
Είναι επικοινωνιακή , έιναι ευχάριστη, είναι κορμάρα , είναι αστήρευτη πηγή υγιούς ενέργειας στο κρεβάτι.
Σίγουρα θα την συναντήσω πάλι, σίγουρα την προτείνω σε όσους θέλουν κάτι σίγουρο και έντονο και σίγοπυρα είναι μια απο τις 3 κορυφάιες call girl που έχω πάρει.
Μια φοβερη συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό!
Ομορφα κορίτσια, ωραία κορμιά και πρόσωπα.
Η προσοχή μου έπεσε περισσότερο όμως στην Λάουρα. Κορμί όπως το θέλω αδύνατο γυμνασμένο, και πρόσωπο έκφυλο και λίγο ανώμαλο.
Το πορνοένστικτο χτύπησε κόκκινο!
Το ραντεβού κλέιστηκε έυκολα με την ευγενική κοπέλα που απαντά στο τηλ.
Η πόρτα στο ξενοδοχείο χτύπησε ακριβώς στην ώρα της , μιας και η κοπέλα ήταν ακριβέστατη στο ραντεβού της.
Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζω μια πολύ εντυπωσιακη γυναικάρα.
Ψιλή, φορούσε ενα μινι εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, ψιλοτάκουνες μαύρες γόβες.
Χαμογελαστη και ευδιάθετη. Με τις γόβες είναι χαλαρά 1,85 ύψος, όταν τις βγάζει 1,75.
Ψιλοκάπουλη, φοβερα γυμνασμένα καλλιγραμμα πόδια με πατουσακια και δαχτυλακια ποιήμα.
Χέρια το ίδιο εντυπωσιακά με μακρυά λεπτά δάχτυλα και περιποιημένα νύχια.
Μιλά καλά αγγλικά είναι επικοινωνιακή και δεν σταμάτησε στιγμή να είναι χαμογελαστη.
Οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και θα έλεγα πως απο κοντά ειναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Εχει σκούρα μπλε πολύ όμορφα μάτια και το πρόσωπο της αν και δεν το λές πρόσωπο καλλονής έχει κάτι το πολύ σέξι και ερωτικό.
Επίπεδη κοιλιά πολύ όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια, κώλος άψογος σφιχτός!
Βασικά το κορμί της (και η κωλάρα της) μου θύμισε το κορμί της ομόσταυλής Χριστινάρας (απο το ίδιο πρακτορείο) στο πιο ψιλό όμως και με πιο μεγάλο στηθος επίσης το οποίο είναι στητό, με ωραίες μυτερές ρώγες που ανταποκρίνοτναι στα χάδια.
πεντακάθαρη επίσης.
Ειναι απο το Χάρκοβο της Ουκρανίας και όπως κατάλαβα πρωην χορέυτρια, εξού και το άψογο σφιχτό κορμί.
Δεν αναλώνεται σε άσκοπες συζητήσεις, έκανε αιφνιδιαστική επίθεση σχεδόν αμέσως και κατά μέτωπο!
Γλωσσόφιλα βαθιά με γλώσσα όλη την ώρα.
Οσκαρικά στησίματα. Γυναικάρα που γεμίζει το κρεβάτι, ζει για το σεξ και το δείχνει, βγάζει απίστευτη ενέργεια στο κρεβάτι και δεν σε αφήνει σε καμία στιγμη να χαλαρώσεις.
Θέλει σεξ σεξ σεξ σε όλες τις στάσεις, με ένταση , φωνές, ιδρώτα, γλωσσόφιλα. Τόση ένταση και ενέργεια στο σέξ ΔΕΝ έχει βγάλει καμία κοπέλα του χώρου όσα χρόνια με θυμάμαι στο άθλημα. Νόμιζα οτι θα μείνω απο ανάσες!
Μόλις πάς να κόψεις ρυθμό έχει τον τρόπο της να σου ανεβάσει και πάλι στροφές! δεν κουράζεται καθόλου, γουστάρει τρελά να πηδιέται! Προσωπικά είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και τα τζάμια τα εσωτερικά του δωματίου είχαν θαμπώσει σχεδόν απο τους ιδρατμούς!
Αξίζει κάθε σεντ απο τα χρήματα της και με το παραπάνω.
Είναι επικοινωνιακή , έιναι ευχάριστη, είναι κορμάρα , είναι αστήρευτη πηγή υγιούς ενέργειας στο κρεβάτι.
Σίγουρα θα την συναντήσω πάλι, σίγουρα την προτείνω σε όσους θέλουν κάτι σίγουρο και έντονο και σίγοπυρα είναι μια απο τις 3 κορυφάιες call girl που έχω πάρει.
Μια φοβερη συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αλλιώς νομίζω συμπεριφέρονται οι 20χρονες και αλλιώς οι γύρω στα 30
Τα πατουσάκια που όπως αναφέρεται στην κριτική είναι όμορφα, τα χρησιμοποιεί καθόλου ?