Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 69 10
Call-Girls 68227
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η δοκιμή έγινε χθες το βράδυ στο γνωστό ξενοδοχείο πισώ από το Ωνάσειο μετα από ραντεβού που κλείστηκε πολύ εύκολα με μερικά σμσ απο την προηγούμενη μέρα. Η κοπέλα έφτασε 10 λεπτά πριν και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρυσα ένα πολύ γλυκό πρόσωπο με ένα ζεστό χαμόγελο, περιποιημένη με ένα πολύ ωραίο φόρεμα και σέξυ πέδιλα που με έκαναν να θέλω να την ρίξω κατευθείαν στο κρεβάτι ένεκα ότι η καύλα πήγε στα ύψη.
Το σώμα της είναι πολύ καλό, με 2άρι στήθος, τέλεια μαυρισμένη με ένα ωραίο μικρό τατού στο δεξί μέρος της κοιλιάς λιγο πάνω απο΄το νινάκι της το οποίο ήταν τελείως ξυρισμένο και μοσχομυριστό και ένα χρυσό πιερσινγ στον αφαλό.
Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε είναι ότι δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και η συννενόηση είναι λίγο.... δύσκολη.
Στα του αγώνα τώρα μετά το πολύ γρήγορο ντούζ χωρίς κανένα σημάδι για χάσιμο χρόνου ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισα να την χαιδεύω και να την φιλάω παντού , φιλάει υπέροχα, γιά μένα ο ορισμός του DFK με την γλώσσα της να φτάνει μέχρι το λαρύγκι και σε όλο μου το στόμα γεγονός που για μένα αποτελεί απαραίτητο στοιχείο ενός πετυχημένου ραντεβου. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Στην συνέχεια ήρθε εκείνη από πάνου μου και άρχισε να με γλύφει παντού με την γλώσσα της να κάνει συνέχεια παιχνίδια και το σώμα της να είναι κολλημένο με το δικό μου. Κατέβηκε προς τα κάτω καί άρχισε να ασχολείται με τον κάτω ενδιαφερόμενο ο οποίος βέβαια είχε γίνει από την αρχή πέτρα. Γιά αρκετή ωρα ασχολείθηκε με αυτόν γλύφοντας, ρουφόντας και φτύνοντας τον και φυσικά δεν άφησε παραπονεμένη και την παρακάτω περιοχη με φτυσίματα και γλύψωντας τα με πολύ πάθος. Ο ...ούτσος μου εξαφάνιζονταν μέσα στο στόμα της ενώ κάποιες φορες εδειχνε να ζορίζεται.
Στην συνέχεια γυρίσαμε σε 69 για να μπορέσω και εγώ να γευτώ το νινάκι της το οποίο ήταν πολύ μοσχομυριστό και με προκαλούσε να ασχοληθώ μαζί του. Την γύρισα ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά στην άκρη του κρεβατιού και άρχισα ένα σπατουλάρισμα με την γλώσσα μου και με τα δάχτυλα το οποίο έδειχνε ..... να απολαμβάνει . Δοκίμασα και ένα δακτυλάκι στην άλλη τρυπούλα της αλλά δεν με άφησε. Μετά από αρκετή ώρα όταν άρχισα να τον την γλύφω με μεγαλύτερη ένταση ενώ είχα βάλει και 2 δάχτυλα μέσα της άρχισε να βαριαανασαίνει και να μου σπρώνει το κεφάλι μου προς το νυνάκι της και με αναστεναγμούς και σπασμούς ένοιωσα ότι τελείωσε όπως και μου έδειξε με την γλώσσα του σώματος φυσικά (Καλή ηθοποιός, ποιός ξέρει).
Αφού βρήκε την ανάσα της μετα από λιγο μου έβαλε το λάστιχο και άρχισα να την μαμάω με πολύ δύναμη καθώς το κάτω κεφαλι διαμαρτυρόταν έντονα τόση ώρα περιμένοντας την σειρά του. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και το αποκορύφωμα ήταν στα 4 όπου με την υπέροχη θέα της κωλάρας της ένοιωσα να μην μπορώ να αντέξω άλλο και έβγαλα το προφυλαχτικό, την έβαλα να γονατίσει και μετά από λίγο παίξιμο με τα χειλάκια της τελείωσα μέσα στο στόμα της. Αφού τα κράτησε αρκετή ώρα μέσα στο στόμα της και έπαιζε με τον ..ούτσο μου πήγε στο μπάνιο και τα έφτισε.
Η συνέχεια μετά το σύντομο πάλι ντούζ ενώ παρότι ο χρόνος τελείωνε (10 λεπτά είχαν μήνει) με δική της παρότρηση έδειχνε ότι ήθελε και 2ο γύρο, όμως επειδή εγώ θέλω το χρόνο μου, η συνέχεια περιελάμβανε μόνο αγκαλίτσες, βαθιά φιλιά, και χαδάκια εκατέρωθεν με τα πόδια μας μπλεγμένα μεταξύ τους, GFE κατάσταση όπως καταλαβαίνετε.
Το δωράκι της ήταν 100 εούρω τα οποία της τα άφησα λίγο πριν φύγει καθώς εκείνη δεν έδειξε καμμία κίνηση για να ζητήσει τίποτα μπροστά. Γιά αναλ δεν ρώτησα αλλά μάλλον δεν όπως ανέφερα και παραπάνω.
Οπως μου είπε με πολύ προσπάθεια για να καταλάβουμε ό ένας τον άλλο, πρώτη φορά ασχολειέται με το σπόρ, είναι από την Ουκρανία, για να λυθεί και το μέγα ερώτημα, θα κάτσει εδώ μέχρι περίπου τα τέλη του Νοέμβρη και θα ξαναγυρίσει πάλι μετα από 2 μήνες δηλαδή τέλη Ιανουαρίου. Κάνει επίσης ντούο με την γνωστή Αντελίνα (Αμά προσέξετε η μία φωτογραφία στην 1η σελίδα είναι η ίδια με αυτή στο νήμα για το ντουέτο Αντελίνας-Μαρίνας.
Εγώ πέρασα πολύ καλά, με μια κοπέλα που δείχνει να θέλει να σε ευχαριστήσει, σίγουρα όταν αποκτήσει περισσότερη πείρα, το πράγμα θα πάει σε άλλες διαστάσεις. Αυτά από μένα
Να περνάτε πάντα καλά και καλά μαμήσια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα