Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 2 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με την Aziza προ ενός μηνός περίπου.

Ανοίγοντας την πόρτα δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω και αρχικώς φαντάστηκα ότι έχει πέσει αρκετό photoshop, ειδικά αναφορικά με τα κιλάκια της. Αναθεώρησα στο "διάλειμμα" όταν η κοπέλα μου έδειξε πιο παλιές φωτογραφίες της όταν και είχε εκλεγεί miss University κάπου στο Τατζικιστάν νομίζω... Πάντως σίγουρα σε *σταν τελείωνε! Και οι φωτογραφίες έδειχναν πραγματικά μια κοπέλα που οι λάτρεις των σχιστών ματιών και ασιατικών χαρακτηριστικών σίγουρα θα εκτιμούσαν...

Βεβαίως δεν πέρασε καν από το μυαλό μου να διαμαρτυρηθώ, καθώς το χαμόγελο της Aziza είναι πραγματικά απίστευτο. Και αυτό είναι κάτι που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή μαζί τη νεανική της φρεσκάδα. Ακόμα κι αν υστερεί σε σώμα και επικοινωνία, αφού τα αγγλικά της είναι χαμηλού επιπέδου.

Στα της δουλειάς τώρα, αν δεν την έφερνα εγώ κοντά μου νομίζω ότι ακόμα θα ήταν εκεί στο ξενοδοχείο. Ίσως να έμενε και ακίνητη και να την ξεσκόνιζαν και οι καθαρίστριες... Πάντως σε ότι της ζήτησα καμία αντίρρηση δεν έφερε και δεν παραπονέξηκε καθόλου. Αν και είναι καθαρά gfe φάση με αγγαλίτσες και φιλάκια μπορώ να πω ότι αντέχει το σφυροκόπημα αδιαμαρτήρητα.

Γενικά μπορώ να πω ότι ήταν μια αρκετά ευχάριστη ώρα χωρίς τίποτα το παραπάνω ή το ξεχωριστό. Η επικοινωνία και η ακρίβεια του γραφείου στα γνωστά καλά επίπεδα. Παράκληση βέβαια οι ακριβέστερες φωτό των κοριτσιών!!

Ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια σε ότι κάνετε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Appolon2110
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, ThE, AthensM29 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2016
Και εκει που μας εφτιαξες με τον τιτλο...μας γειωσες ρε τυπεΚεφάλι σε τοίχο!
Για πες υψος και κιλα κατ' εκτιμηση...
20 Οκτωβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλαράκο, μήπως να σου προτείνω κανένα καλό στέκι για λουκουμάδες ώστε να εξαγνιστώ??

Ύψος γύρω στο 1.60, όσο για τα κιλά, δεν είχα μαζί μου την πλάστιγγα... με το μάτι γύρω στα 75 θα έλεγα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2