Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Να περιγραψω κι εγω την εμπειρια μου με την κοπελα οχι οτι εχω πολλα να προσθεσω απο τον κυριο bill9999 αλλα ετσι για την καταχωρηση...

Συμπεριφορα γραφειου τελεια τα ξερετε πιστευω ουτως ή αλλως.
Ανοιγει η πορτα του δωματιου μπαινει η κοπελα και ηταν μια απ αυτες τις φορες που σκεφτομαι τι εχουμε εδω;;;
Καμια σχεση με την λαμψη και την φρεσκαδα των φωτογραφιων η κοπελα... Ειχε εμφανως 3-4-5 ( μην κολλησετε στον αριθμο θα σας γελασω ) κιλα παραπανω και φαινοταν κουρασμενη.

Απ οτι διαπιστωσα μετα ηταν. Ειχε λογικα αρκετα ραντεβου πριν. Παρ ολα αυτα η διαθεση της ηταν πολυ καλη σε σχεση με την δουλεια που φαινοταν να ειχε ριξει πριν. ( Η ωρα συναντησης ηταν 10 το βραδυ )

Παρ ολη την κουραση της φαινοταν να προσπαθουσε με την ψυχη της σημαδι μεγαλου επαγγελματισμου κατα την γνωμη μου. Η κοπελα δηλωσε 18 και γω την εκανα το ανωτερο 20 οποτε μου εκανε φοβερη εντυπωση οτι δεν ειχα εμπειρια κομοδινου με την κουραση που φαινοταν να ειχε.

Προσωπο αρκετα ομορφο αν και οπως ειπα οχι οπως στις φωτο. Στηθος 3αρι ομορφο απαλο και καλοσχηματισμενο. Απο κωλο δεν τα πηγαινε και πολυ καλα. Δεν ειχε κυτταριτιδα αλλα ειχε αρκετα παραπανισια κιλα.

Φιλι με γλωσσα, παθος και φιλοτιμο.
Πιπα καλη με συναισθημα κι αυτη καποιες προσπαθειες dt αλλα οχι πολλα πραγματα.
Στο σεξ τωρα η κοπελα πιστευω το χει. Ιεραποστολικο στην αρχη με χαλαρη ταχυτητα για να παρει μπρος και μετα σφυροκοπημα. Αντεχει και φαινοταν να της αρεσει κιολας. Φωναζε αρκετα μετα απο λιγο επιανε και πεταγε μαξιλαρια εβαζε δαχτυλα στο στομα της και τετοια. Το μουνακι στην αρχη ηταν λιγο σφιχτο αλλα μετα ανοιγε ευκολα και πολυ. Τελειωσα στην κοιλια της επειδη απ την καυλα δεν προλαβα να αποφασισω αν ηθελα να χυσω στομα ή οπουδηποτε αλλου....Money Mouth

Δευτερος γυρος μετα απο μικρη συζητηση μιση παντομιμα μιση google translate πιπα πιο δυνατη αυτη τη φορα με ποναγε κιολας και στο σεξ μια απ τα ιδια με την προηγουμενη μονο που δευτερη φορα δεν καταφερα να τελειωσω....

Γενικα η εντυπωση που αποκομισα ειναι οτι η κοπελα ειναι καταλληλη γι αυτη την δουλεια. Πολυ συμπαθητικη δεν βγαζει την ανωριμοτητα που εχουν αλλες στην ηλικι της κανει την δουλεια με παθος και προσπαθουσε ανεξαρτητα απ την κουραση που ενω εκρυβε φαινοταν και μου χαρισε μια καλη ωρα...

Για GFE προφανεστατα ειναι καταλληλη οπως λιγο πολυ ολες πιστευω αλλα και οποιος παει για PSE πιστευω δεν θα μεινει απογοητεμυενος μια και η κοπελα βγαζει αρκετα ''βρωμικο'' συμπεριφορα στο κρεβατι

Εβαλα ισως στο αν θα ξανασυναντουσες την κοπελα οχι επειδη εμεινα απογοητευμενος αλλα επειδη θα θελα να δοκιμασω και τιποτα αλλο

Επισης δεν ξερω τους κανονες του σαιτ αλλα αν μπορουσα θα βαθμολογουσα σε αρκετες κατηγοριες υψηλοτερα αλλα σε μενα ειναι με αριστα σε καποια το 8 και σε αλλα το 7

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα