Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230802
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συντάντηση με την άντζελα σε χοτελι στην συγγρού.
Στέλνω τον μαγικό αριθμό και μετά από 10 λεπτά σκάει η άντζελα στην πόρτα. Πολύ ωραίο κορμί που το τόνιζε με ένα σέξι ντύσιμο. Σε μερικούς ίσως να μην αρέσει γιατί είναι αρκετά ψηλη όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι αγωνιστές. Στα του αγώνα τώρα , μετά το ντουζάκi έπεσε στα γόνατα και μου έπαιρνε πολύ καλή πίπα χωρίς χερια για κάνα 10λεπτό , την περνώ την βάζω στο κρεβάτι στα 4 και αρχίζω το σφυροκόπημα .. πολύ ωραία στησίματα και κάποιες φωνούλες "καύλας", το τελείωμα του πρώτου γύρου ήρθε σύντομα πάνω στις Μπουταρες τις. Μπανάκι και μετά από 5 λεπτά καπάκια ο 2ρoς γύρος , ξαπλωμένος εγώ και αυτή να μου παίρνει πίπα για να μου ξαναγίνει πετρα... πέρασμα σκούφου και με καβαλάει από πάνω... έντονο γαμήσι για 10 λεπτά και μετά είσοδος στον κώλο της με αρκετό γράσο που με ψιλοχάλασε, γάμαγα non stop ούτε εγώ θυμάμαι ποσα λεπτά.. μέχρι που ήρθε η κατάθεση στο στοματάκι της. Στο τέλος κοίταξα το ρολοι και είχε περάσει 1 ώρα και 10 λεπτά. Η άντζελα είναι παρα πολύ καλή επιλογή στα 80 και πρέπει να τιμηθεί από όσους δυσκολεύονται οικονομικά για κάτι παραπάνω.. Δεν θα τα κλαίνε τα λεφτά τους.

Το ίσως που έχω βάλει στο αν θα την ξανασυναντούσα είναι επειδή μου αρέσει να πηγαίνω με άλλη κοπέλα κάθε φορα.Όχι ότι δεν έχω πάει με μια πάνω από μια φορα (πρέπει να μου αρέσει πολύ). Αλλα δύσκολο με την άντζελα (όχι ότι είναι κακή) , Αλλα υπάρχουν και πιο ωραίες (βεβαια όχι στα 80). ΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα