Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 13 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
1) ΓΡΑΦΕΙΟ:
Τηλέφωνο στο γραφείο και αναζήτηση της νέας άφιξης. Η κοπέλα στο τηλέφωνο άψογη και κλείσιμο του ραντεβού άμεσα.

2) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:
Χτυπάει το κουδούνι και ανοίγω την πόρτα. Η Amina στην ώρα της. Χαμογελαστή και άνετη συστήθηκε με ένα θερμό φιλί στο στόμα.
Υπό τους ήχους της νέας συνεργασίας Snoop Dogg και De La Soul την άρπαξα και τρελαθήκαμε στα γλωσσόφιλα.
Όταν κατέβασα το χέρι στο μουνάκι της, έπαθα σοκ με το πόσο υγρή ήταν. Άρχισα να την γδύνω σιγά σιγά μέχρι που αποκαλύφθηκε ένα κορμί ιδανικό για ορεκτικό, γεύμα και επιδόρπιο!
-Βυζάκι άψογο και φυσικό (όπως στις φωτό)
-Κωλαράκι όπως πρέπει για ένα 23χρονο μωρό.
-Επιδερμίδα απαλή, δίχως σημάδια και τατού.
-Μουνάκι απαλό, φρεσκοξυρισμένο και κλειστού τύπου.
-Άκρα περιποιημένα, όπως πρέπει.

Πρώτη στάση στον καναπέ. Ήδη από το τρίψιμο το καυλί μου ήταν σε ετοιμότητα.
Γυμνό όπως ήταν το μωρό, ανεβαίνει επάνω μου και συνεχίζει τα θερμά γλωσσόφιλα!
Με φίλαγε, με έγλυφε, με δάγκωνε....
Τόσο αισθησιακά, ρομαντικά και καυλωτικά. Και τότε έρχεται η θεϊκή ατάκα:
-"Can I kiss your organ?"
-"Sure baby", απάντησα.
Μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε ένα θεσπέσιο, αργό γλείψιμο. Τον χάιδευε με τόση τρυφερότητα και τον ρούφαγε με τόση λύσσα ταυτόχρονα. Ρουφώντας τον βαθιά, χωρίς χέρια και κοιτάζοντάς με στα μάτια με το έκφυλο προσωπάκι της.
Ο ήχος από το στόμα και τα σάλια της ακούγονταν μαζί με την προσπάθεια της να αναπνεύσει!
Δεν ήθελα και πολύ... Το τέλος ήρθε βαθιά στο στόμα της...

Δεύτερος γύρος στο κρεβάτι. Ήταν η σειρά μου να την απογειώσω μετά τη σπέσιαλ περιποίηση. Την έγλειφα ολόκληρη αργά και βασανιστικά....
Πρώτα στους μηρούς της, μετά γύρω από το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της και στην συνέχεια χωρίς να αντέχω άλλο, στην κλειτορίδα της.
Μετά το ταξίδι με τη γλώσσα μου στο κορμί της, χωρίς να αντέχω άλλο, τη στήνω όρθια μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζω να την παίρνω από πίσω, έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω το έκφυλο βλέμμα της, την ώρα που την πηδάω και της τραβάω τα μαλλιά.
Δεν άντεχα άλλο...
Την σπρώχνω στο κρεβάτι και αυτή στήνεται στα τέσσερα ακουμπώντας τις παλάμες της στον τοίχο. Σκέτη καύλα!
Σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι, τράβηγμα μαλλιών, ρωσικές κραυγές και χύσιμο βαθιά μέσα στο υγρό μουνάκι της Amina!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο:
Η καύλα και ο δυναμισμός στο κρεβάτι, δεν εξαρτώνται μόνο από τη φυσική ομορφιά, αλλά πάνω από όλα από το πως πλασάρει μια γυναίκα τα προσόντα της.

Και το μωρό αυτό ξέρει πως!

Καλό σεξάρισμα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί