Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235448
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
γεια σας μαγκες ... να γραψω και εγω δυο λογάκια για την λίζα ..... αφου ανοίχτηκε κατηγορία κριτικών ....
η κυρία - γιατι περί κυρία πρόκειται άνω των 30-32 (εκτίμηση μου) είναι από αυτές τις γκόμενες που βλέπεις σε κανα γάμο ή βάπτιση και λες να την ξεμοναχιάσω πουθενά μετα από το γλεντι να την ξεσκίσω ....
το σώμα της ο τρόποε που κινείται που κουνάει το κωλαράκι με τα τακούνια ακόμη και ο τρόπος που ντύνεται φορεματάκια στενα κοντά δικαιολογούν τα παραπάνω ...
η γκόμενα είναι για γαμήσι και ασ μην μιλάς καθόλου μαζί της ...
ότι έχουν πεί και οι άλλοι είναι ρεαλιστικό . μέτριο - πρόστυχο πρόσωπο κλασσική ελληνικη μύτη , μικρό βυζί , ρώγα βαλβίδα , ευχάριστη και εύκολη στην επικοινωνία (τουλάχιστον με εμένα ) ... ύψος κοντά στο 1.70 ...
της αρεσει να πιπώνει να γαμιέται και γενικά δεν θα σου πεί όχι ... εκπληκτικα στησίματα και ωραίο στενό κωλαράκι ... βέβαια κουβαλάει παντα και λιπαντικό το οποίο εμένα μου την χαλάει γιατι δεν έχεις πολυ καλή αίσθηση αλλά τι να κάνουμε .... γενικά μπορείς να καθοδηγήσεις και πιστέυω πως είναι κάτι ανάμεσα σε gfe - pse ...
στα χρήματα που ζητάει είναι πολύ καλή περίπτωση και θα την πω vfm ... είναι και Ελληνίδα ...
το ίσως που έβαλα αν θα την ξανασυναντούσα είναι γιατί δεν νομίζω να έχει να μου δώσει πολύ περίσσοτερα γενικότερα σε άλλη μία συνάντηση από αυτά που ήδη πήρα - νομίζω με πιάνετε τι εννοώ ...

να γαμάτε καλά και να περνάτε καλυτερα Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα