Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 235493
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα στην παρεα και καλη εβδομαδα.Εγω τζοκερ δεν επαιξα , αλλα ουτε και δυσκολευτηκα.Εστειλα sms την περασμενη εβδομαδα το πρωϊ , και το απογευμα νωρις συναντησα τη Λιζα στο Bills.Ευκολα , και με λιγα μηνυματα (φυσικα ουτε την ηξερα , ουτε με ηξερε πιο πριν).Ομορφη κοπελλα , γυρω στα 25 , υψος περιπου 1,65 , και κορμαρα!!!Παρ' οτι ειμαι φαν των μεγαλων βυζων και η Λιζα τα εχει στητα πολυ λογω του οτι ειναι μικρα , εχει δυο ρωγες καγκελο και μεγαλες.Τρελο πιπιλισμα , τις ρημαξα 2funny 2funny 2funny.Ευγενικη , καθαρη και με κεφι.Στοματικο αρκετο καλο , με σοβαρη προσπαθεια για ντιπ κατα ντιπ θροατ , σαλιωμα και φροντιδα.Στον πρωτο γυρο (και μετα το 5λεπτο γλυψιμο απο μερους μου) επιδοθηκα σε εμπροσθιες διεισδυσεις σε 2-3 στασεις και τελειωμα μεσα στο λαστιχο με αυτη απο πανω.Εξαιρετο.Στο δευτερο γυρο μετα το εξαιρετικο παλι στοματικο , ειχαμε μετα απο λιγο και απολαυση του πισω διαφορικου , το οποιο ειναι καταπληκτικο και σε υφη , και σε οψη , και σε σχημα , και σε μεγεθος τρυπας.Στενο οσο επρεπε να το καταλαβαινεις , και μετα απο λιγο οσο ανοιχτο πρεπει για να μη ζοριζεσαι.Αφου το λιπανε λιγο , στην αρχη με προσοχη και μετα πιο εντονα ειχαμε ενα 15λεπτο γεματο με εμενα μεσα της αγκομαχοντας.Νομιζω οτι και της ιδιας της αρεσει εξισου να την εχεις απο πισω , οσο της αρεσει και φυσιολογικα.Τελειωμα στο στοματακι της , με εμενα να παιζω το μουνακι της.Μεγαλεια που για παπουδες σαν κι εμενα ειναι σπανια.
Δεν ξερω αν καταλαβατε , αλλα περασα ΣΟΥΠΕΡ.Εννοειτε πως θα την συναντησω ξανα , μολις οι δουλειες μου και τα οικονομικα μου το επιτρεψουν.Λιζα και παλι σε ευχαριστω για την υπεροχη ωρα που περασα μαζι σου.Κοστος 100 € συν 22 το χοτελ.Αυτα και καλα να 'μαστε

ΥΓ το τηλ. της θα το παρετε απο την ιδια μεσω μηνυματων στο μπου.Ετσι το πηρα κι εγω , ετσι μονο το δινει, και αυτο το σεβομαι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί