Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 36 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Ξανθια με γαλαζια ματια και τρια δοντια απο τα πλαινα να λειπουν Money Mouth
Ο καθενας μπορει να την βρει στο ιντερνετ αμα γκουγκλαρει και γραψει καυτη σαρανταρα.
Η ημερομηνια ειναι ασχετη(για δικους μου λογους) Ματάκι
Ηρθε με καθυστερηση ενα τεταρτο Κεφάλι σε τοίχο!
Πιασαμε κουβεντα για ασχετα πραγματα,μεχρι που μου ειπε να ξεκινησουμε(ηξερα οτι θα εχω αρκετο χρονο περα απο τη μια ωρα,χαλαρα δλδ)και καπου εκει αρχιζει το δραμα...
Η κοιλια της ειναι ποιο μεγαλη απο τη δικη μου(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? Χμμμ; )τα βυζια της ειναι δυαρια αλλα μονημα κοιτανε πατωμα(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? Χμμμ; )
Η πιπα της ειναι καλουτσικη(οχι κατι το τρομερο)απλα καλη!!!
Στο κρεβατι δεν ξερω τι κανει και πως το κανει,γιατι οταν ηρθε ειχε περιοδο Κεφάλι σε τοίχο!
Μου ζητησε να την γλυψω αλλα μολις πηγα εκει κατω ειχε μια βρωμα που της λεω αστο καλυτερα Μαλακία
Μη με ρωτησετε γιατι δεν την εδιωξα,την απαντηση την ξερετε Ματάκι Οταν εισαι καυλωμενος και ενα τουβλο με 6 τρυπες να σου δωσουν θα το γαμησεις Κεφάλι σε τοίχο!
Την εβαλα δαχτυλο στο μουνι το οποιο δεν ειναι μουνι αλλα πηγαδι Κεφάλι σε τοίχο!
Και ξεκιναω να τη γαμαω και εκει που κανω ενα διαλειμμα και τον βγαζω,βλεπω να εχω παντου αιμα Μαλακία
Της το λεω και μου λεει,δεν πειραζει κανα δυο σταγονες ειναι μονο,εγω χρησιμοποιησα 7 μωρομαντιλα για να σκουπιστω Κεφάλι σε τοίχο!
Τελικα μου πηρε μια πιπα και τελειωσα στο στομα της οπου και τα καταπιε,μου προτεινε τον κωλο της αλλα ειχα χαλαστει σε τρομερο βαθμο και προσπαθουσα να βρω τροπο για να τελειωσω και να φυγω.Θυμός

Σε γενικες γραμμες πληρωσα 80ε για μια πιπα σε ενα μπαζο που αμα το εβλεπα στο δρομο θα της ελεγα ''που πας βρε σαυρα''
Πρεπει αμμεσα να συνταξιοδοτηθει γιατι θα κλαψει κοσμος...Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
azazel
Τιμημένος
218
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, mad_max, fouxter και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2016
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Έλεος μου ήρθε να κάνω εμετό πρωί πρωί
05 Σεπτεμβρίου, 2016
"τρια δοντια απο τα πλαινα να λειπουν" ρε φίλε μήπως ήταν ο Γεωργίου;
05 Σεπτεμβρίου, 2016
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΓαμήσουΜαλακία
06 Σεπτεμβρίου, 2016
Αυτες της μαλακιες κανουμε και πεταμε τα ευρωπουλα αδικα και μεταΚεφάλι σε τοίχο!
B
Bronson81
06 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κλαιω... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
06 Σεπτεμβρίου, 2016
παιδιά καλά το είχα ψιλιαστεί, 2 κακές κριτικές και αμέσως διάφοροι γράφουν παπάδες, τυχαίο ΔΕΝ νομίζω
Μαλακία PS Κολωνού30Α μου θυμίζει στυλάκι που λέγανε τα καλύτερα και έτρωγες φολίτσα καλή
PS 50 χρονών περίοδος???
08 Σεπτεμβρίου, 2016
ο φιλος τα ειπε πολυ καλα και αλιθηνα ,δεν σεβεται κατ εμε τον πελατη η κυρια ,μονο τα ευρο πουλα Προσκύνημα
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7