Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 36 10
Call-Girls
77804
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Ξανθια με γαλαζια ματια και τρια δοντια απο τα πλαινα να λειπουν
Ο καθενας μπορει να την βρει στο ιντερνετ αμα γκουγκλαρει και γραψει καυτη σαρανταρα.
Η ημερομηνια ειναι ασχετη(για δικους μου λογους)
Ηρθε με καθυστερηση ενα τεταρτο
Πιασαμε κουβεντα για ασχετα πραγματα,μεχρι που μου ειπε να ξεκινησουμε(ηξερα οτι θα εχω αρκετο χρονο περα απο τη μια ωρα,χαλαρα δλδ)και καπου εκει αρχιζει το δραμα...
Η κοιλια της ειναι ποιο μεγαλη απο τη δικη μου(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? )τα βυζια της ειναι δυαρια αλλα μονημα κοιτανε πατωμα(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? )
Η πιπα της ειναι καλουτσικη(οχι κατι το τρομερο)απλα καλη!!!
Στο κρεβατι δεν ξερω τι κανει και πως το κανει,γιατι οταν ηρθε ειχε περιοδο
Μου ζητησε να την γλυψω αλλα μολις πηγα εκει κατω ειχε μια βρωμα που της λεω αστο καλυτερα
Μη με ρωτησετε γιατι δεν την εδιωξα,την απαντηση την ξερετε Οταν εισαι καυλωμενος και ενα τουβλο με 6 τρυπες να σου δωσουν θα το γαμησεις
Την εβαλα δαχτυλο στο μουνι το οποιο δεν ειναι μουνι αλλα πηγαδι
Και ξεκιναω να τη γαμαω και εκει που κανω ενα διαλειμμα και τον βγαζω,βλεπω να εχω παντου αιμα
Της το λεω και μου λεει,δεν πειραζει κανα δυο σταγονες ειναι μονο,εγω χρησιμοποιησα 7 μωρομαντιλα για να σκουπιστω
Τελικα μου πηρε μια πιπα και τελειωσα στο στομα της οπου και τα καταπιε,μου προτεινε τον κωλο της αλλα ειχα χαλαστει σε τρομερο βαθμο και προσπαθουσα να βρω τροπο για να τελειωσω και να φυγω.
Σε γενικες γραμμες πληρωσα 80ε για μια πιπα σε ενα μπαζο που αμα το εβλεπα στο δρομο θα της ελεγα ''που πας βρε σαυρα''
Πρεπει αμμεσα να συνταξιοδοτηθει γιατι θα κλαψει κοσμος...
Ο καθενας μπορει να την βρει στο ιντερνετ αμα γκουγκλαρει και γραψει καυτη σαρανταρα.
Η ημερομηνια ειναι ασχετη(για δικους μου λογους)
Ηρθε με καθυστερηση ενα τεταρτο
Πιασαμε κουβεντα για ασχετα πραγματα,μεχρι που μου ειπε να ξεκινησουμε(ηξερα οτι θα εχω αρκετο χρονο περα απο τη μια ωρα,χαλαρα δλδ)και καπου εκει αρχιζει το δραμα...
Η κοιλια της ειναι ποιο μεγαλη απο τη δικη μου(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? )τα βυζια της ειναι δυαρια αλλα μονημα κοιτανε πατωμα(αρα γιατι πρεπει να πληρωσω??? )
Η πιπα της ειναι καλουτσικη(οχι κατι το τρομερο)απλα καλη!!!
Στο κρεβατι δεν ξερω τι κανει και πως το κανει,γιατι οταν ηρθε ειχε περιοδο
Μου ζητησε να την γλυψω αλλα μολις πηγα εκει κατω ειχε μια βρωμα που της λεω αστο καλυτερα
Μη με ρωτησετε γιατι δεν την εδιωξα,την απαντηση την ξερετε Οταν εισαι καυλωμενος και ενα τουβλο με 6 τρυπες να σου δωσουν θα το γαμησεις
Την εβαλα δαχτυλο στο μουνι το οποιο δεν ειναι μουνι αλλα πηγαδι
Και ξεκιναω να τη γαμαω και εκει που κανω ενα διαλειμμα και τον βγαζω,βλεπω να εχω παντου αιμα
Της το λεω και μου λεει,δεν πειραζει κανα δυο σταγονες ειναι μονο,εγω χρησιμοποιησα 7 μωρομαντιλα για να σκουπιστω
Τελικα μου πηρε μια πιπα και τελειωσα στο στομα της οπου και τα καταπιε,μου προτεινε τον κωλο της αλλα ειχα χαλαστει σε τρομερο βαθμο και προσπαθουσα να βρω τροπο για να τελειωσω και να φυγω.
Σε γενικες γραμμες πληρωσα 80ε για μια πιπα σε ενα μπαζο που αμα το εβλεπα στο δρομο θα της ελεγα ''που πας βρε σαυρα''
Πρεπει αμμεσα να συνταξιοδοτηθει γιατι θα κλαψει κοσμος...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Έλεος μου ήρθε να κάνω εμετό πρωί πρωί
PS Κολωνού30Α μου θυμίζει στυλάκι που λέγανε τα καλύτερα και έτρωγες φολίτσα καλή
PS 50 χρονών περίοδος???