Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεν θα σας κουράσω αδέρφια αλλά σίγουρα θα σας βάλω σε σκέψεις σε σχέση με τις έως τώρα κριτικές των αδερφών πιο κάτω.
Το κοριτσάκι (είναι κοριτσάκι σε όλα και όχι γυναίκα) ειναι Ελληνίδα που έχει μπει στο επάγγελμα μάλλον χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί.
Ξεκινάω απότομα
Είναι πολλά τα 150€. Πάρα πολλά. Μάξιμουμ 120€.
Αναλυτικά:
Μόλις βγάζει τα ρούχα εμφανίζεται η κυτταριτιδα που εμένα προσωπικά με ξενερώνει. Ενώ έχει τα πιασίματά της που θέλω σε γυναίκα... είναι λίγο ατσούμπαλο... πάει να τη σώσει ο πολύ τουρλωτος κώλος αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία.
Στο πρόσωπο είναι νορμάλ. Δεν την λες άσχημη αλλά όχι και πολύ όμορφη. Βάφεται και πολύ έντονα στα όρια του μασκαρεύεται.
Στα του αγώνα...ήρθε κουρασμένη 12:00 το βραδυ καθημερινής και δεν είχε πολύ όρεξη. Από την αρχή ως το τέλος είχε το νου της να κερδίσει χρόνο. Από το ντους μέχρι το ότι έφυγε ένα 10λεπτο νωρίτερα παρότι είχε αργήσει.
Αρχικά προσπάθησε να με κάνει με το ζόρι να τελειώσω με πίπα (καλή σχετικά) αλλά δεν είμαι απο αυτούς. Στο σεξ προσποιείται αρκετά, λέει λέξεις κλισέ, αν αργείς λίγο το καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί να σε κάνει να τελειώσεις με τεχνάσματα και δεν παίρνει πρωτοβουλίες.
Στο social δεν έχει να πει κάτι το ενδιαφέρον. Δεν ξέρει να μιλάει. Κοριτσάκι είναι είπαμε και δεν την κατηγορώ αλλά αυτοί που τη βάζουν στα 150€ της έχουν πιάσει κουβέντα ποτέ (αν δεν έχουν πάει μαζί της) για να δουν τι χρεώνουν η μόνο ντυμένη τη κοστολογούν; Ένα κοριτσάκι που θα έριχνε ένας κλαρινογαμπρός σε μπαρ είναι. Φαινομενικά εντυπωσιακή και τίποτα άλλο.
Αν και έχει καλή ψυχή παρόλα αυτά όπως ξαναέχω γράψει δεν πληρώνουμε ένα σκασμο λεφτά για να κάνουμε ψυχικό.
Διακπεραιωτικά λοιπόν όλα. Δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολικός μπορεί και να μαι αλλά μιλάω με λεπτομέρειες.
Προσοχή λοιπόν... γιατί τα λεφτά είναι πολλα. Ίσως δεν τα κλαιγα στα 120 αλλα στα 150 τα έκλαψα σίγουρα.
Να στε καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stereo7, mallias20, Macallan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2016
Αυτη την κοπελα ψηνομουν πολυ να την παρω αλλα με απετρεπε το 150αρι. Μετα απο αυτη την κριτικη, αποκλειεται.
23 Αυγούστου, 2016
καλα ο προηγουμενος σχολιαστης μιλουσε για σφικτο κωλαρακι γυμνασμενο, εδω λεει εχει κυταριτιδα κι ειναι αγυμναστη...τι ισχυει τελικα θα μας τρελανετε!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2