Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 5 10
Call-Girls
10008
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Τουλαχιστον αυτον τον γουσταρω κιολας!Λοιπον συνενοηση με 3 σμσ,Λακομπα,για αναλ και cim 120 γιουρια.Η κυρια στην ωρα της.Σωμα μετριο με βυζαρες(το μονο που αξιζει).Λιγο παρλα,ντουζακι και παμε.Φιλια δεν!!!Λες κι ειχα φαει παστουρμα ενα πραμα.Ξεκιναει πιπα,μηχανικη,με χερι.Παω να της πισαω λιγο τον κωλο,μη μου λεει.Παω να της τραβηξω λιγο το χερι απ το καβλι μου,το σφιγγει πιο δυνατα.Ωπα,λεω,θα μου το σπασεις.Μετα απο κανα τριλεπτο τσιμπουκι(κατι σαν!!!)λεω αντε να την περιποιηθουμε λιγο μπας και ξεκλειδωσει....Αρχιδια καπαμα.Μολις ακουμπαγε η γλωσσα μου το μουνι της τραβιοτανε....Ρε πουστη ,λεω,λες να χω ηλεκτροφορα γλωσσα?Τελος παντων,την γυρναω για αναλ.Βαζω το κεφαλι κι αρχιζει να βογγαει....Μα τοσο...ψωλαρας ειμαι αναρωτηθηκα?Βαζω κι ενα δαχτυλο σβερκο,παω να κουνηθω κι αρχιζει κατι ψευτικες κραυγες,τυου "χυνω και σβηνω".Ουτε η πρωην μου τοσο παραμυθι,ρε πουστη μου(και μου χε ριξει πολυ,οχι μαλακιες!!!).Τον βγαζω αναποφασιστος αν αξιζει να τη χυσω και γυρναει και μου αρχιζει παλι την ψευτοπιπα.Ειπα να την κατουρησω αλλα κρατηθηκα γιατι ειμαι κυριος(μη γελατε ρε).Μετα ααπο κανα πενταλεπτο πανω που πηγα να της δωσω στο στομα,μου τον βγαζει και τον στριβει στις βυζαρες της.Αει στο διαολο,για την τιμη των οπλων της τα ριξα εκει.Ντυθηκα κι εφυγα στο 25λεπτο,σκεπτομενος τι μαλακας ημουν που δεν τη σουταρα απ το πρωτο μα-μουΜακρια αδερφια,μακρια κι αγαπημενοι.Να περνατε καλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου που έτρεχα σε γιατρούς. Βλ. σχετικό σχόλιο σε άλλη κριτική. Ούτε με πενηντάρικο.
Απαράδεκτη και μαύρο.
Όχι όμως στο γραφείο που η Ίζα αποτελεί μία από τις σίγουρες επιλογές μου, λαμβάνοντας υπόψη και την πρόσφατη ανανέωση του προσωπικού με πιτσιρίκες.