Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230768
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα κ απο μενα.Συναντηση με την αντζελα χθες στο μπιλλ.Μιας κ καινουριος ρωτησα λιγακι πριν καταληξω στην επιλογη μου (και ευχαριστω αυτους που μου προτυναν την αντζελα ).Το ραντεβου κλειστικε σχετικα ευκολα με 4-5 μνμτα.Στην ωρα της ακριβως ουτε λεπτο δν αργησε, ανοιγω πορτα κ βλεπω μια ομοφη ξανθια κοπελα γυρω στα 30. Μπαινει μεσα κ ξεκιναμε το σοσιαλ. Δεν αργησαμε πολυ κ ξεκιναει ενα κλαρινο (Η ΠΙΠΑΑ) οπου δν αργησε να ερθει κ η καταθεση στο στομα της χωρις να αφησει σταγονα!! Μπανακι τσιγαρακι λιγο σοσιαλ ακομα κ εναρξη 2ου γυρου. Πολυ ευκολα κ απλα ξεκιναει τσιμπουκαρα παλι κ με καβαλαει οπου ριχνουμε ενα γαμησι με μπατσες κ τα σχετικα σε cow girl κ reverse με 2η καταθεση στον κωλο. Μπανακι κ λιγο χαλαρωμα μετα με συζητησεις περι ανεμων και σε καποια φαση μου λεει οτι ειχε παλια για κατοικιδιο ενα πυθωνα και οτι τωρα το γυρισε σε σκυλακι τυπου κανις..Μην τα πολυλογω ξεκινημα 3ου γυρου οπου την εστησα στα 4ρα και σφυροκοπημα της μουναρας της (οπου μπορω να πω οτι αντεχει την κακομεταχειριση) με καταθεση στους σιλικονατους βυζους. Σε γενικες γραμμες περασα μια χαρα, ειναι πολυ ευχαριστως ανθρωπος και δν λεει σε κατι οχι. Και αξιζει καποιος να την δοκιμασει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση