Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 57 10
Call-Girls
117250
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ραντεβού στο Prive στο μεταξουργείο. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει ένα πλάσμα. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο αμέσως και μένω λίγο μαλάκας. Ηταν μεσα και εγώ την κοίταγα με την πόρτα να την κρατάω ακόμα ανοικτή. Είχα μείνει λίγο, τόσο από τα βυζιά της με αυτό που φορούσε όσο και από το πρόσωπό της. Εγώ είχα κάνει μπάνιο και την περίμενα με το μποξεράκι. Το δωμάτιο ήταν τέτοιο που το κρεβάτι ήταν φάτσα κάρτα με το μπάνιο. Ημουν ξαπλωμένος και κοίταζα πως έκανε μπάνιο. Μόνο που την κοίταζα είχα ημιστύση. Το σωμα της σοκολατένιο. Της λέω έκανες σολάριουμ, όχι από τα μπάνια είναι. Κάνεις topless; Ναι κάνω. Εγώ συνέχιζα να παίζω το πουλί μου μέσα από το μποξεράκι. Τα βυζιά της είναι τριάρια φυσικά και λαχταριστά-μαλακά. Όταν τελείωσε το μπάνιο την έβαλα να ξαπλώσει διπλά μου να δω τι βυζί είναι αυτό. Το ρουφούσα όλο μέσα στο στόμα μου, το ζούλαγα δυνατά και το έγλυφα. Πλέον η στύση βαρούσε κόφτες αλλά δεν θα πηγαίναμε στο σεξ. Την βάζω να ξαπλώσει για να την γλείψω. Είναι ευλίγιστη, τα πόδια της τα κρατούσα τέρμα ανοικτά και προς τα πάνω και έτσι είχα μπροστά μου μόνο το μουνί της. Είχα κλείσει τα μάτια μου και την έγλειφα με μανία. Το έφτυνα και το έγλειφα. Κάπου κάπου τα άνοιγα και την κοίταζα με αυτή να με βλέπει τι κάνω στο μουνί της. Κάποιες στιγμές τραβιόταν προς τα πίσω από την ηδονη και με χάλαγε. Της λέω αν μπορεί να μη παίρνει τη λεκάνη της. Είχε απίστευτο μουνί. Έχυσε λίγο ενώ μου είπε ότι δε θέλει να χύνει. Εγώ δε το κατάλαβα απλά κουνιόταν προς τα πίσω σε στιγμές peak ηδονής και από τους αναστεναγμούς. Μου λέει ξέρεις να το κάνεις καλά. Την βάζω να κάνει λίγο στοματικό στο ήδη turbo πούτσο μου. Μου τον φτύνει και με γλείφει με μανία. Επειδή δε το έχω πολύ το στοματικό δηλ δεν διεγείρομαι και πολύ με το στοματικό ,της λέω να βάλει προφυλακτικό. Κάναμε διάφορες στάσεις με μεγάλη ένταση και τελείωσα μέσα της. Μετά ξαπλώσαμε και μιλάγαμε και γω να πιάνω τα βυζιά της και το μουνί της. Έτσι όπως την χούφτωνα και μιλάγαμε, ξαφνικά κατεβαίνω κάτω και την ξαναγλείφω. Της λέω δε θα είναι μεγάλης έντασης λίγο θα σε γλείψω για να την καθησυχάσω. Το κλασικό που λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκεί της βάζω και ένα δάκτυλο μέσα και μετά από λίγο μάλλον πάλι έχυσε, τραβήχτηκε προς τα πίσω και σε απόσταση ασφαλείας και κει τελείωσε το παιχνίδι. Τα είπαμε γρήγορα και αποχώρησε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια