Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kασκαντεριλικι της τελευταίας στιγμής γιατί οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο!!! Όχι ότι δεν την είχα βάλει στο μάτι απλά δεν υπήρχε καμια απόλυτος κριτική....σε αυτό βεβαια φταίει ότι η κοπέλα ξεκίνησε όπως μου είπε σε αυτό το γραφείο πριν μερικές μέρες...

Ένα κορίτσι 1000% Ελληνίδα με τρομερή συμπεριφορά!!! Ακομπλεξάριστη! κοινωνική! Χαμογελαστή! Ευγενική! Και πάνω από όλα τιμά αυτό που κάνει χωρίς να δείχνει ότι το κάνει από αγγαρεία....

Στα συν ένα τροφαντουτσικo κορμί το οποιο όμως είναι ΠΕΤΡΑ!!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ο κώλος της είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ και σαν να ακουμπάς βράχο!!! Γενικά παρα τα κάποια κιλάκια το κοριτισι είναι σίδερο!!!!

Θέλω να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο άθλημα δεν είναι όπως για τους περισσοτερους εδώ μέσα...για μένα είναι μια εκτόνωση...μια εξερεύνηση...με το που τελειώνω....σβήνουν όλα...θέλω να εξαφανιστώ...Παρολαυτά η αύρα της κοπέλας με έκανε να της μιλήσω και συνειδητοποίησα ότι είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας!

Μην ξεχνάμε εξάλλου όπως είπα και σε εκείνη...όλοι πουτάνες είμαστε...όσοι έχουμε ακόμα δουλειά είμαστε οι πουτάνες των εργοδοτών μας...ανεξάρτητα το ποσα λεφτά παίρνουμε...οποτε τουλάχιστον ας κάνουμε το επάγγελμα με χαμόγελο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
34
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Horselord, Γιώργος Ξύδης και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2016
Τι ηλικια εκοψες να εχει τυπε μου.28-30 τουμπανη?
10 Ιουνίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μικρότερη 24/25...έχου και αυτή η ευχάριστη συμπεριφορά...
10 Ιουνίου, 2016

Λίγα λες ρε φιλέ τι servise κανει αν και την πίπα με προφυλακτικό την παίρνει
11 Ιουνίου, 2016
Απο πρόσωπο τι λέει το κορίτσι φιλος?
11 Ιουνίου, 2016
"Μην ξεχνάμε εξάλλου όπως είπα και σε εκείνη...όλοι πουτάνες είμαστε...όσοι έχουμε ακόμα δουλειά είμαστε οι πουτάνες των εργοδοτών μας...ανεξάρτητα το ποσα λεφτά παίρνουμε...οποτε τουλάχιστον ας κάνουμε το επάγγελμα με χαμόγελο!!!"

Τύπε μου το ζάλισες το πουτανάκι με το απόφθεγμα! Προσκύνημα

Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί της τόπες αλλά who cares Γλώσσα

Πάντως αν και το κωλαράκι στην φωτο δείχνει ζουμερό, εντούτοις θα σε εμπιστευτώ λάτρης γαρ ων του είδους (σφιχτoκώλες) Ναι!
13 Ιουνίου, 2016

Πίπα με προφυλαχτικό γιατί εγώ το θέλω το κορίτσι κάνει και χωρίς...στο sex βογκητά και συμμετοχη στο φουλ...το ζει και της αρεσει!!!!
13 Ιουνίου, 2016

Πολύ μακιγιαζ για τα δικά μου γούστα....δεν θα την πεις άσχημη και το θετικό δεν είναι αυτό το σκύλε πρόστυχο αλλα αντίθετα ένα πολύ γλυκό κορίτσι!
13 Ιουνίου, 2016

Τυπε όταν βλέπεις ένα τόσο καλο κορίτσι που κάνει κάτι για καθαρά οικονομικούς λόγους σε πιάνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία...Ο κώλος είναι όλα τα λεφτά!!! ΠΕΤΡΑ! ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8