Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καταρχην να πω ότι το συγκεκριμενο γραφειο δεν το έχω σε μεγαλη εκτιμηση...εχω δοκιμασει 2-3 φορες και τρωω παντα μεγαλη καθυστερηση, και συνηθως αυτο που παιρνω δεν ανταποκρινεται σε αυτο που εχω δει στο site
Και αυτην την φορα επελεξ ατο γραφειο ως ύστατη λύση , αφου αλλες επιλογες που ειχα ήταν ήδη κλεισμενες

Παρολ' αυτα να πω ότι διεκρινα μια σχετικη βελτιωση . Η καθυστερηση ήταν μονο ενα τεταρτο! Οπότε οκ. Η συννενοηση καλη .

Η Μαριλου ειναι απο τις ομορφοτερες και πιο καλλιγραμμες fit γκομενες του χωρου νομιζω. Οτι βλέπετε ακριβως στις φωτο και τα βιντεακια και ακομα καλυτερη απο κοντα. Οχι τοσο κοντη , πολυ ομορφο γλυκο προσωπο με καυλιαρικη διαθεση, κορμι θανατος, με τατουαζ, βυζι σκληρο σιλικονατο, κωλαρακι μικρο ολοστρογγυλο και γραμμωμενους κοιλιακους !
Είναι όντως Λατίνα (τουλαχιστον μιλαει ισπανικα) δεν ξερω αν ειναι απο ΚΟυβα, δεν με νοιαζει κιολας.

Διαλεχτε δωματιο με πολλους καθρεφτες γιατι και η Μαριλου γουσταρει να βλεπει τον εαυτο της, αλλα και εσεις θα απολαυσετε απολυτα αυτο για το οποιο πηρατε την ΜΑριλου
Την Μαριλου την παιρνεις γι αυτο που βλέπεις
Οχι ότι ειναι κακη στο σεξ και στο σερβις, αλλα μην περιμενετε και το γαμησι του αιωνα
Καλη πίπα, μετα με δικη μου παροτρυνση και πιο βαθια, μετα παλι με δικη μου παροτρυνση γλυφει μπαλλες και κωλο
Τα παίρνει στο στομα και στα δειχνει καβλωτικα πριν παει να τα φτυσει
Και στο δευτερο γυρο ακολουθει την ιδια συνταγη χωρις κανενα τρελο παθος, αλλα ολα οκ

Γενικα μια καλη εμπειρια για την απολαυση της αισθησης της ορασης κυριως
Δεν το λες και value στα 180 me CIM.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
85
Πόντοι:
12.930
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, mad_max, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2016
Αυτη εχει παιξει στη Σιρινα την σοβαρη διευθυντρια και ηταν πολυ καυλιαρα!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1