Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 5 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αφου προσπαθησα για καποιες αλλες κοπελες απο το γραφειο μου προτειναν την Νταρια...Η κοπελα ηρθε στην ωρα της πολυ ομορφα ντυμενη και σχετικα καλη διαθεση αλλα κουμπωμενη λες και ηταν παρθενα...Αφου της εδωσα τα 110€ εβγαλε τα ρουχα της και πραγματικα ειχε πολυ ωραιο κορμι.Καθαρη και αρχισε ο αγωνας.Το γραφειο ηθελα μεσα σε 15 λεπτα να τους πω αν θα κρατουσα την κοπελα για μια ολοκληρη ωρα...Χμμμ;Αυτο μου εβγαλε αγχος....Δηλαδη ερχεται η αλλη να γαμ.... και πρεπει σε 15 λεπτα να τους πεις τι???Ενω η κοπελα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες εγω αγχωθηκα και το τελος ηρθε συντομα...Απλα απαραδεκτο γραφειο στηνσυμπεριφορα του...Δεν υπηρχε διαθεση για δευτερο γυρο...Τελος η κοπελα αν και εχει πολυ καλο κορμι στηθος δεν ειναι αυτη που θα πεις θα την λιωσω στο πηδημα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2016
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
men1975
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2016
φιλε μου δεν τα λες καλα οταν παραγγελνεις απο το οποιο γραφειο σε ρωτανε για ποση ωρα και σου λενε και την τιμη.... εσενα σου ειπαν κανε ενα test drive για 15 λεπτα και παρε να μας πεις αν θα την κρατισεις για μια ωρα που εχεις προπληρωσει...
24 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ετσι ακριβως φιλε.Αυτοι καλα εκαναν εγω ειμαι μαλακας...Εγω την ζητησα για 1 ωρα αλλα μου ειπε η τηλεφωνητρια σε κανενα 15 λεπτο παρε μας γαι να ξερουμε ωστε να δουμε υα υπολοιπα ραντεβου της...Κεφάλι σε τοίχο!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2