Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 9 10
Call-Girls
29025
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αυτά παθαίνεις και τρως φόλες όταν πλέον γυρνάς από δουλειά στις 2 τα ξημερώματα και δεν κανονίσει από πριν την πορεία σου...
Τέρμα κουρασμένος θέλω κάτι δυνατό να βγάλω τα σπασμένα τις δουλειάς.. Πολλά τηλ αλλά τίποτα διαθέσιμο μόνο η κοπελιά.
Την κλείνω έρχεται ... Πρέπει να βαριέται λίγο... Μόνο το τσιγάρο την ένοιαζε
Την λέω επιλέξει!!! να κάνουμε τίποτα δυνατό να σε κρατήσω παραπάνω ή θα την κάνεις επειδή βαριέσαι
Μου λέει ότι θέλεις... Αυτό ήταν την έριξα ένα μπαλάκι στα όρθια και την έστειλα από εκεί που ήρθε γιατί βαρέθηκα να πηδάω κομοδίνα με μαλλιά
Μέσα στην απογοήτευση και η ώρα 3:30 παίρνω το φίλο μου που ήξερα ότι ήταν κάπου στο Γκάζι του λέω τον πόνο μου και μου έστειλε ένα Μικρό Αλβανάκη ακόμα θα ήθελα να το γλύφω
Τέρμα κουρασμένος θέλω κάτι δυνατό να βγάλω τα σπασμένα τις δουλειάς.. Πολλά τηλ αλλά τίποτα διαθέσιμο μόνο η κοπελιά.
Την κλείνω έρχεται ... Πρέπει να βαριέται λίγο... Μόνο το τσιγάρο την ένοιαζε
Την λέω επιλέξει!!! να κάνουμε τίποτα δυνατό να σε κρατήσω παραπάνω ή θα την κάνεις επειδή βαριέσαι
Μου λέει ότι θέλεις... Αυτό ήταν την έριξα ένα μπαλάκι στα όρθια και την έστειλα από εκεί που ήρθε γιατί βαρέθηκα να πηδάω κομοδίνα με μαλλιά
Μέσα στην απογοήτευση και η ώρα 3:30 παίρνω το φίλο μου που ήξερα ότι ήταν κάπου στο Γκάζι του λέω τον πόνο μου και μου έστειλε ένα Μικρό Αλβανάκη ακόμα θα ήθελα να το γλύφω
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα