Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 116763
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Αλεξάνδρα είναι ίσως η πιο μικροκαμωμένη ιερόδουλη που έχω πλαγιάσει ποτέ...Το ραντεβού κανονίστηκε πολύ εύκολα μέσω ενός τηλεφώνου και ενός μηνύματος για να την ενημερώσω για τον αριθμό δωματίου γνωστού ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο..Είναι ένα Ρωσιδάκι ηλικιακά κοντά στα 40 ή και λίγο παραπάνω με σώμα όμως πολύ σφριγηλό και όμορφο σχετικά..Σχολαστική με τη καθαριότητα αφού μπανιαρίστηκε και πριν αλλά και ενδιάμεσα στο ραντεβού μας μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.Στα του αγώνα πολύ καλή πίπα στο πρώτο γύρο και κάρφωμα στα τέσσερα όπου εκεί μου έβγαλε λίγο pse κατάσταση...Τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα για πολύ ώρα μέχρι τη στιγμή που την έστησα στα γόνατα στο χαλί,έβγαλα καπότα και της τα πέταξα στο στόμα με κάποια σκάγια να τη παίρνουν και στο πρόσωπο..Ναι! Ενώ άρχιζαν να στάζουν στο χαλί έτρεξε σαν κογιότ στο μπάνιο για να πλυθεί...Ακολούθησε δεκάλεπτη ανάπαυση και κουβεντούλα με τον δεύτερο γύρο που ακολουθεί να περιλαμβάνει μόνο στοματικό αφού είχα κουραστεί αρκετά από το πρώτο γύρο..Με λίγα ένα vfm ραντεβού με όλη τη σημασία της λέξης με μια γυναίκα έμπειρη που θα σε κάνει να περάσεις καλά για μια ώρα..Αυτά από εμένα..Καλά γαμήσια να χουμεΝαι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί