Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10
Call-Girls 35946
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η συνάντηση έγινε στον χώρο μου. Ήρθε ακριβώς στην ώρα της και μόλις άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα χαμογελαστό petit κορίτσι. Λίγο σόσιαλ στην αρχή και μερικά γλωσσόφιλα για να σπάσει λίγο ο πάγος. Η όλη κατάσταση έφερε λίγο προς GFE. Μπήκε για ντουζ και ήτθε στο κρεβάτι χωρίς αργοπορίες. Πολύ όμορφο πρόσωπο, στήθος 3άρι στητό, κώλος πάρα πολύ καλός αδύνατη και όλα αυτά στο 1,60. Ξεκινήσαμε με γλωσόφιλα και στην συνέχεια δεν χόρταινα να γλύφω το στήθος της. Μετά πήγε χαμηλά και τον πήρε στο στόμα, πίπα ρηχή στην αρχή, βαθειά και υγρή αργότερα. Δεν έγινε περιποίηση γύρω περιοχής και δεν ξέρω αν έπρεπε να την καθοδηγήσω εγώ. Ύστερα την περιποιήθηκα εγώ (πολύ καθαρό και ευωδιαστό)69 και με μερικά βογγητά της άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Πέρασμα σκούφου και καβάλησε από πάνω. Σφυροκόπημα σε διάφορους ρυθμούς και στη συνέχεια ιεραποστολικό και με τα δυο της πόδια πάνω στους ώμους μου όπου έγινε και κατάθεση. Ευτυχώς δεν βογγούσε πολύ δυνατά. Ντουζάκι, λίγο σόσιαλ και πίπα για αποχαιρετισμό. Δεν τσέκαρε ώρα,κινητά. Κοιτάει να ευχαριστήσει τον πελάτη και αν την καθοδηγήσεις ακολουθεί αγόγγυστα. Για αυτούς που τους αρέσουν οι μινιόν καταστάσεις.(εμένα μου αρέσουν) Έβαλα ίσως ότι θα την ξανασυναντούσα γιατί σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να τα έπαιρνε στο στόμα. Η συννενόηση με το γραφείο πάρα πολύ καλή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί