Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κοπέλα είναι πολύ ψηλή, γύρω στο 1:80 και αρκετά πιο εύσωμη από ότι δείχνουν οι φωτογραφίες. Τα κιλά της είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρουν στο site. Δική μου εκτίμηση είναι γύρω στα 80. Όμως το σώμα της είναι πολύ σφικτό λόγω της ενασχόλησής της με τον αθλητισμό. το στήθος της είναι και αυτό μεγάλο και φυσικό.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας της (την έκανα γύρω στα 25 - 26) του σφικτού κορμιού της και των καλών αναλογιών της σαν σύνολο με ικανοποίησε, από τη στιγμή που δεν έχω συναντήσει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο.

Στα συν και η συμπεριφορά της που τουλάχιστον σε εμένα ήταν πολύ καλή θέλοντας να με ικανοποιήσει.

τη δεύτερη φορά που το κάναμε σε μια από τις στάσεις ήταν εκείνη από πάνω. μετά από αρκετή προσπάθειά της φάνηκε ότι είχε αρχίσει να κουράζεται. Της πρότεινα να αλλάξουμε στάση για να ξεκουραστεί και δεν το δέχτηκε. αντίθετα συνέχισε για αρκετή ώρα ακόμα. Η μικρή είχε καταλάβει ότι στην Ελλάδα τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα και θέλει να τα τιμήσει.

όποιος την επιλέξει συνειδητά γνωρίζοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά της και της φερθεί σωστά δε θα απογοητευτεί. όσοι αντίθετα περιμένουν να δουν μια κοπέλα με τις αναλογίες των φωτογραφιών της θα απογοητευτούν.

τέλος θέλω να αναφέρω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το γραφείο. Η κοπέλα ήρθε 2-3 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε συμφωνήσει ενώ και το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα από την προηγούμενη. το μόνο που μου ζητήθηκε ήταν μια επιβεβαίωση 2 ώρες πριν τη συναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2016
Παικτη, ξερεις τι σημαινει ιδια κιλα με υψος σε κοπελα (πχ. 80 κιλα 1,80 υψος);

Σημαινει χοντρη.
03 Απριλίου, 2016
Φίλε εγώ παρέθεσα στοιχεία για να ξέρει όποιος θέλει να δοκιμάσει τι θα συναντήσει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2