Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική φυσικά την Κατερίνα είναι η δεύτερη φορά που την συναντώ . Την πρώτη φορά είχαμε βρεθεί στο athenscity στην Πατησίων όταν ακόμα έκανε duo με τη φιλενάδα της τη Βίκη . Και από αυτό το σημείο αρχίζει η αιτιολόγηση της κριτικής μου . Είχα σκοπό να μην την ξανά συναντήσω μιας και τότε δεν μου είχαν αφήσει και τις καλύτερες έντυπωσεις . Τότε εάν έγραφα κριτική δεν θα ήταν και ότι καλύτερο συναντοντας δυο πλάσματα. Που το μόνο Που Έβλεπαν ήταν πως θα τσιμπήσουν τα φράγκα και να φύγουν . Εμφανώς βαριεστημένα και οι δυο τότε η Κατερίνα ήταν αρκετά πιο παχιά από τώρα και κολασμένη από τους μπαφους . Αλλά. Μετά τις τελευταίες κριτικές είπα να της δώσω άλλη μια ευκαιρία που ευτυχώς δικαιώθηκα . Μάλλον η έβαλε μυαλό η έτσι δείχνει τουλάχιστον . Το ραντεβού κλείστηκε στο prive με δυο sms και μόλις άνοιξε την πόρτα αρχίζει και η αιτιολόγηση της κριτικής μου . Εμφανώς αρκετά αδυνατισμένη σαν πρώτη εικόνα και χαμογελαστή χαιρετιόμαστε προσπαθώντας να της θυμίσω ότι είχαμε ξαναβρεθεί . Μπαίνει για μπανάκι και βουρ στον αγώνα πίπα πολύ καλή πέρασμα σκούφου και τι βάζω κατακόρυφα με τα πόδια της στους ώμους μου έχει μακρυά ποδαράκια και γούσταρα σε αυτή τη στάση γύρισμα στα τέσσερα μετά και κατάθεση στο στόμα της και έτσι ήρθε η λήξη του Α γύρου . Διάλειμμα τσιγαράκι και αρκετή κουβεντούλα μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά μου είπε ότι είναι αρκετά χρόνια εδώ είπαμε περί ανέμων και υδάτων μπαίνει πάλι για μπανάκι και έναρξη β γύρου πιπουλα πάλι μπορώ να πω ότι μου σηκώθηκε γρήγορα ναι αυτή τη φορά με είχε καυλώσει πολύ η Κατερίνα αυτή τη φορά την έβαλα από πάνω και την άφησα να κάνει όλη τη δουλειά και κατάθεση μέσα στη καποτα . Μπήκαμε και οι δυο μαζί στο μπάνιο και μου πετάει την ατάκα εάν θέλω και τρίτο γύρο όχι ότι μπορούσα αλλά με καύλωσε πολύ .
Τα είπαμε λίγο ακόμα μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο της .
Γενικός πέρασα ΚΑΛΑ ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην αλλάξει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς