Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 105 10
Call-Girls
297277
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την ναντια την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά πριν από δυο χρονιά περίπου με μέτριες εντυπώσεις αλλά αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία μπας και έχει αλλάξει κάτι.
Εύκολη επικοινωνία με το τηλ και ραντεβού την ίδια μέρα
Συνεπής στην ώρα που είχαμε κανονίσει ντυμένη κομψά αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα πάνω της.Συμπαθητικη φάτσα με ωραίο χαμόγελο αλλά η πατσοκοιλια παρέμεινε.
Ευτυχώς κατάφερε να σπάσει τον πάγο με τα γλυκόλογα και με την άνεση της
Στην συνέχεια όμως μου τα χάλασε μιας και τα προκαταρκτικα της ήταν ελάχιστα επειδή μου εγλυψε λίγο τις ρώγες και έδινε αεροφιλα δηλαδή είχε βγάλει έξω την γλώσσα της και απλώς μου έγλυφε την δικιά μου
Και στο σεξ μέτρια πράγματα,δεν πήρε πρωτοβουλίες στον πρώτο γύρο δοκιμάσαμε μόνο μια στάση το ιεραποστολικο όπου τελείωσα γρήγορα μιας και ειμουν φορτωμένος με αυτήν να βγάζει επιπόλαιες κραυγές
Διάλειμμα και με τους 2 να κάνουμε ντουζάκι και ξεκίνημα δεύτερου γύρου με αυτήν να με καβαλάει απο πάνω αλλα δεν μπορούσα να τελειώσω εύκολα έτσι με πιπωσε(ίσα ίσα τον έβαζε στο στόμα της,αεροπιπα δηλαδή) και τέλειωσα με μαλακία πάνω στα βυζιά της.
Εύκολη επικοινωνία με το τηλ και ραντεβού την ίδια μέρα
Συνεπής στην ώρα που είχαμε κανονίσει ντυμένη κομψά αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα πάνω της.Συμπαθητικη φάτσα με ωραίο χαμόγελο αλλά η πατσοκοιλια παρέμεινε.
Ευτυχώς κατάφερε να σπάσει τον πάγο με τα γλυκόλογα και με την άνεση της
Στην συνέχεια όμως μου τα χάλασε μιας και τα προκαταρκτικα της ήταν ελάχιστα επειδή μου εγλυψε λίγο τις ρώγες και έδινε αεροφιλα δηλαδή είχε βγάλει έξω την γλώσσα της και απλώς μου έγλυφε την δικιά μου
Και στο σεξ μέτρια πράγματα,δεν πήρε πρωτοβουλίες στον πρώτο γύρο δοκιμάσαμε μόνο μια στάση το ιεραποστολικο όπου τελείωσα γρήγορα μιας και ειμουν φορτωμένος με αυτήν να βγάζει επιπόλαιες κραυγές
Διάλειμμα και με τους 2 να κάνουμε ντουζάκι και ξεκίνημα δεύτερου γύρου με αυτήν να με καβαλάει απο πάνω αλλα δεν μπορούσα να τελειώσω εύκολα έτσι με πιπωσε(ίσα ίσα τον έβαζε στο στόμα της,αεροπιπα δηλαδή) και τέλειωσα με μαλακία πάνω στα βυζιά της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;