Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
....συνεχιζοντας ως αλλος βιζιτο-κονκισταδορας την αναζητηση του επομενου στανταρακιου αυτη την φορα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την βαλερια..
...την κοπελα τη ειχα στοχο απο τοτε που ειχε πρωτοερθει στην Ελλαδα πριν χρονια μεσω τοτε naughty cats αλλα ποτε δεν την ειχα τιμησει....
...στην ουσια λοιπον για να μην κουραζω....
....συννενοηση με το γραφειο καταρχην...ο κυριος που κανονιζει τα ραντεβου αψογος και ευγενεστατος με ενα φαουν μονο που θα αναφερω στο τελος...
....η κοπελιτσα..
..εμφανιση...δηλωνει καταρχην 28 και τοσο φαινεται...αν και παλια καραβανα στο προσωπο εμενα μου φανηκε φρεσκοτατη...το ελαφρυ αλλοιθωρισμα που εχει αναφερθει οντως υφισταται και αλλοι μπορει να το βρουν αντιαισθητικο αλλοι χαριτωμενο...υποκειμενικο ζητημα...
.....σωματακι...μικροκαμωμενη γενικα και θα ηταν αψογο αν το ευμεγεθες στηθος δεν ειχε τασεις επηρεασμου απο τον νομο του Νευτωνα...κατα τα λοιπα για τα γουστα τα δικα μου παρα πολυ καλο....
....συμπεριφορα...αν και τοσα χρονια στην ελλαδα την ελληνικη δεν την κατεχει τελεια , δεν υπηρξε προβλημα επικοινωνιας...η κοπελα ηταν ευγενεστατη,κοινωνκοτατη και γενικα ευχαριστο τυπακι...
....και παμε στα καλα....γενικη εντυπωση....η η κοπελα λυσσαει για σεξ οποτε αξια, ειτε υποκρινεται παρα πολυ καλα οποτε παλι αξια...
...στο στοματικο αν και οχι τελειο το προσπαθει με τασεις gagging...το σωματακι της ενδυκνειται για αυτους που δεν βαριουνται να ιδρωσουν την φανελα και εχουν διαθεση για ταρζανιες...απο τα καλυτερα στησιματα που εχω δει και οπως προανεφερα τρελλη λυσσα για γαμησι...απο 2 -3 λεπτομερειες που δεν αναφερω για να μην πλατιαζω αν δεν υποκρινονταν οπως προανεφερα εδειχναν γυναικα που την συγκεκριμενη ωρα ειχε κτυπησει κοκκινο σε σημειο εκρηξης...και αυτο στο επαγγελμα μετραει γιατι η ολη διαθεση εκφραζεται και με αισθησιακο τροπο μεταφερεται και στον πελατη....
....ετσι λοιπον το γενικο συμπερσμα ειναι αναλογο με αυτο που εγραψα για την ιζαμπελα....αν και μπορει να βρει κανεις κοπελες πιο ομορφες η πιο αποτελεσματικες δεν παυει να ειναι και αυτη ασφαλης επιλογη που δεν προδιδει...σιγουρα καποια στιγμη θα την επελεγα ξανα....

..το φαουλ του γραφειου τωρα που ανεφερα στην αρχη...ενω στην αρχικη επικοινωνια ξεκαθαριστηκε οτι η κοπελα προσεφερε cif ,cim,cob το πρωτο τελικα δεν περιλαμβνονταν στις υπηρεσιες

..αυτα...για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια στην διαθεση των συναγωνιστων

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό