Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με το που ειδα αυτη τη νεα αφιξη στο σαιτ σκεφτηκα οτι αυτην πρεπει να την παρω οπωσδηποτε.Και η τιμη ηταν καλη,το κοριτσι εμφανισιμο και πεταχτο οπως τα γουσταρω.Οποτε το πηρα αποφαση αμεσως.Συναντηση λοιπον και το κοριτσι ηρθε λιγα λεπτα νωριτερα.Εγω ειμαι ηδη ετοιμος.Εχω κανει το μπανιο μου,καθομαι και χαζευω κατι στην τηλεοραση οταν χτυπησε η πορτα.Ημουν και καπως επιφυλακτικος στην αρχη αλλα μολις την ειδα μου εφυγε το μυαλο.Μου εσκασε με με κοκκινο σουπερ μινι φορεμα Γλώσσα και εντονο makeup. Ειναι οτι βλεπουμε στις φωτο με πολυ λιγη επεξεργασια. Ψηλη αδυνατη με σωστες αναλογιες. Δεν εχει καθολου περριτα κιλα πανω της. Κοντο,2αρακι βυζακι με απαλο δερματακι και ενας κωλος ποιημα.
Ξεκινησαμε με βαθια γλωσσοφιλα,βυζοπιπιλισμα και κατεβασμα στα χαμηλα μου για σπατουλαρισμα.Ειναι αρκετα δεκτικη στη δακτυλοσκοπηση και με αληθοφανεις φωνουλες συμμετειχε αρκετα.Η πιπα της καλη και υγρη.Το παει μεχρι τερμα μεσα το εργαλειο,με γλυψιμο στη γυρω περιοχη.Δεν ηθελα και πολυ γιατι μετα απο λιγο τελειωσα στο στομα της.
Στο δευτερο γυρο μετα το λιγο σοσιαλ,(αρκετα επικοινωνιακη και με σχετικα βασικα αγγλικα)ξεκινησαμε οπως στο πρωτο ημιχρονο περιπου.Η πιπα καλη για γρηγορη ανορθωση του εργαλειου και περασμα προφυλακτικου.Ωρα για εναρξη ροντεο Στην αρχη στην καρεκλα,εγω καθιστος και αυτη κανει βαθια καθισματα στον πουτσο.Παμε αλλαγη παλι στην καρεκλα,face to face τωρα με φιλια και εντονο βυζοαρμεγμα.Μετα την παιρνω στα ορθια για λιγο και τελος τη φερνω στα τεσσερα Κατσικογάμης και με την καλυτερη θεα,τη σπρωχνω απο πισω,μεχρι που νιωθω οτι θα χυσω και τη γυρναω ανασκελα.Την χυνω λιγο στο στομα,και πιο πολυ στα βυζια.Ετσι τελιωσαμε και το δευτερο γυρο.Εναλλαξ πηγαμε στο μπανιο για τα προβλεπομενα.
Ως συμπερασμα σε ολη τη διαρκεια του σεξ συμμετειχε αρκετα,φιλουσε ωραια με κατι ψιλοφωνουλες καβλας και γενικα η συμμετοχη της ηταν σαν να εισαι με την γκομενα σου.Πολυ καλη. Κανενα παραπονο και δεχεται οδηγιες.Δινει κωλο που δεν πηρα Μαλακία και δεχεται κ δαχτυλα. Δεν λεει οχι σε κατι αλλα ειναι και σχετικα μαζεμενη στην αρχη. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα