Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 74 10
Call-Girls 159366
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν συνάντηση με την Ιζαμπέλα πριν από μερικούς μήνες. Πρόκειται όπως έχει προαναφερθεί για θωρηκτό! Είναι μια γυναίκα 45 και βάλε, νταρντάνα με βυζάρες και κωλάρα, που ξέρει τι θέλει στο κρεβάτι.
Προφανώς και είναι σπασμένη στο πρόσωπο, λόγω ηλικίας, καθώς έχει και κάποια παραπανίσια κιλά, ωστόσο τα δίνει όλα στο κρεβάτι και δεν λέει σε τίποτα όχι, ίσως μόνο το πολύ δαχτυλάκι στο μουνί της.
Άξια επιλογή, αφού στα 120 τα κάνει όλα, ακάποτη πίπα, κώλο και χύσιμο... παντού, ωστόσο θεωρώ πως με τα ίδια λεφτά, άντε 30 παραπάνω μπορείς να βρείς κάτι ποιοτικότερο.
Και εις άλλα με υγεία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Cristian090909, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2016
Αρχηγε για πες και σε μας που δεν ξερουμε ενα ποιοτικοτερο μιλφακι με την τιμη και τις υπηρεσιες τις ιζαβελας?!Εμμμμ
06 Φεβρουαρίου, 2016
+1000
Στο μαγαζί είναι η top επιλογή. Με τις υπόλοιπες έχω κλάψει τα λεφτά μου.
Εντός των ημερών θα δοκιμάσω Diana αν και διατηρώ επιφυλάξεις απο τις μέχρι τώρα κριτικές (120 χωρίς πίσω πόρτα και άλλα 20 το extra ball).Κερδίζει στην ηλικία αλλά αμφιβάλλω στην πείρα. Στην Ίζα περιλαμβάνονται όλα στα 120.
07 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

spirit, ειλικρινά δεν ξέρω φίλε, όταν έλεγα ποιοτικότερο δεν εννοούσα απαραίτητα milf, αλλά κάτι σε μικρότερη ηλικία!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3