Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 74 10
Call-Girls
159341
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μιας κ πλησιάζουν τα γενέθλια μου είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.το ραντεβού κλείστηκε αρκετά γρήγορα και το γραφείο ήταν εξυπηρετικοτατο.αφού πήγα σε κεντρικό χοτελ η Izabella έφτασε 35 λεπτά μετά το τηλέφωνο.
Στο άνοιγμα της πόρτας βλέπω μια μιλφαρα ψιλή και τα μάτια μου καρφώθηκε στο στηθος!!!
Η Izabella είναι όπως έχουν γράψει κ οι συναγωνιστες πιο κάτω νταρντανα χωρίς όμως να είναι χοντρή. Στο πρόσωπο για την ηλικία της ειναι μια χαρά όπως κ στο σωμα. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι 20 χρονων. Για το στήθος ότι κ να πω λίγο θα είναι. .ακριβώς όπως στις φωτο.
Σοσιαλ αρκετά καλο, είναι άνετη κ στο μεταδίδει είναι λες κ την ξέρεις χρονια.
Τώρα στον αγώνα η γυναίκα είναι πυραυλος. Βαθιά φιλιά με γλώσσα η πιπα της αριστούργημα δέχεται τα πάντα χωρίς να σε ζαλίζει κ στο κυρίως πιάτο όρεξη να έχεις γιατί η γυναίκα απλά δεν παιζεται..
Είναι μια γυναικα που θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει με κάθε τροπο κ δεν σου τρώει χρόνο.
Εν κατακλείδι πέρασα 2 σούπερ ώρες με μια μιλφ εντυπωσιακη.
Στο άνοιγμα της πόρτας βλέπω μια μιλφαρα ψιλή και τα μάτια μου καρφώθηκε στο στηθος!!!
Η Izabella είναι όπως έχουν γράψει κ οι συναγωνιστες πιο κάτω νταρντανα χωρίς όμως να είναι χοντρή. Στο πρόσωπο για την ηλικία της ειναι μια χαρά όπως κ στο σωμα. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι 20 χρονων. Για το στήθος ότι κ να πω λίγο θα είναι. .ακριβώς όπως στις φωτο.
Σοσιαλ αρκετά καλο, είναι άνετη κ στο μεταδίδει είναι λες κ την ξέρεις χρονια.
Τώρα στον αγώνα η γυναίκα είναι πυραυλος. Βαθιά φιλιά με γλώσσα η πιπα της αριστούργημα δέχεται τα πάντα χωρίς να σε ζαλίζει κ στο κυρίως πιάτο όρεξη να έχεις γιατί η γυναίκα απλά δεν παιζεται..
Είναι μια γυναικα που θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει με κάθε τροπο κ δεν σου τρώει χρόνο.
Εν κατακλείδι πέρασα 2 σούπερ ώρες με μια μιλφ εντυπωσιακη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα