Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 4 10
Call-Girls
11605
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καλησπερα, η συναντηση με την Αλίκη εγινε 6/1/2016 (επιτελους εβαλα και μια σωστη ημερομηνια )
Ηθελα να δοκιμασω το συγκεκριμενο γραφειο επειδη ειχαν ακουστει πολυ καλα λογια και μεσα σε ολες τις κοπελες ξεχωρισα την Αλικη.
Επικοινωνια με το γραφειο πολυ καλη, 2-3 μηνυματα.
Λοιπον η κοπελα ειναι ακριβως οπως φαινεται στις φωτογραφιες. Αν μπορουσα θα εβαζα 10, στο σωμα, πανω στην βαθμολογια, γιατι στην κυριολοξια το σωμα ειναι οτι καλυτερο. Η Αλικη ειναι μικροκαμωμενη, λεπτουλα (με την καλη εννοια), με πολυ ομορφο στηθος, στητο, στρογγυλο και καλλιγραμμα ποδια. Δηλαδη παροτι στις φωτογραφιες σου δινει την αισθηση οτι θα ειναι skinny, τελικα απο κοντα, το γυμνασμενο σωμα της, με το ωραιο μεγαλο στηθος και το σφικτο κωλαρακι φερνουν την ισσοροπια. Το προσωπο, παροτι δεν εχει κατι που θα σε χαλασει, ειναι γλυκο, ωραιο ισως με λιγο "σκληρα ζυγωματικα" και γενικα παει πολυ με το ολο συνολο (σωμα - συμπεριφορα), πιστευω οτι βασιζεται και λιγο στην υποκειμενικη κριση του καθενος. Εμενα προσωπικα μου αρεσε
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της, αν δεν κανω λαθος 5-10 λεπτα νωριτερα, της ειπα να της δωσω τα χρηματα πρωτα και μου λεει "δεν πειραζει μου τα δινεις στο τελος" . Αυτο μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση και μου ανεβασε την διαθεση , καθως φανηκε οτι η ηταν χαλαρη και ευδιαθετη. Αμεσως ξαπλωσε στο κρεβατο, καναμε λιγο social, πολυ ευγενικη με ηρεμο τονο στην φωνη της. Μολις εβγαλε τα ρουχα επαθα την πλακα μου, με το σωμα της και ειδικοτερα με τα ποδια της, καθως εχω ιδιαιτερη ευαισθησια στα μικροκαμωμενα κορμια και στα ωραια γυναικεια ποδια. Οποτε απο τωρα σας λεω οτι προτεινεται ανεπιφυλαχτα για τους λατρεις του ειδους.
Αμεσως για μπανακι, ακολουθησα και γω μετα. Αρχισαμε με φιλια και χαδια, γενικα πολυ τρυφερη σε ολα, μοσχομυριστη και καθαρη. Κατεβηκα προς τα κατω, στο βελουδινο γατακι της, πολυ καθαρο . Συνεχισε με μια πιπα κανονκη, γενικα δεν εχω να πω πολλα εδω γιατι δεν με ενδιαφερε εκεινη την στιγμη το στοματκο σε μενα , ανυπομονουσα να μπω στον αγωνα οποτε την σταματησα λιγο αποτομα για να αρχισει ο πολεμος. Η κοπελα ειναι δεχτικη σε οτι της πεις, στον πρωτο γυρο το επαιξα λιγο χαλαρα και ανταποκριθηκε αναλογως. Στον δευτερο γυρο μπηκαμε 69 και ανεβασα και στροφες και δεν με απογοητευσε με τις επιδοσεις τις, αν και μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο για GFE καταστασεις . Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι και καινουρια σοτν χωρο. Θα δω και στο μελλον, γιατι σιγουρα θα την ξανασυναντησω.
Συμπερασμα ειναι οντως μια καλη περιπτωση, ισως τωρα για τα 150 ευρω λιγο ακριβη.
σημειωση: Μου ειπε πως δεν δεχεται χυσιμο στο στομα-προσωπο
Ηθελα να δοκιμασω το συγκεκριμενο γραφειο επειδη ειχαν ακουστει πολυ καλα λογια και μεσα σε ολες τις κοπελες ξεχωρισα την Αλικη.
Επικοινωνια με το γραφειο πολυ καλη, 2-3 μηνυματα.
Λοιπον η κοπελα ειναι ακριβως οπως φαινεται στις φωτογραφιες. Αν μπορουσα θα εβαζα 10, στο σωμα, πανω στην βαθμολογια, γιατι στην κυριολοξια το σωμα ειναι οτι καλυτερο. Η Αλικη ειναι μικροκαμωμενη, λεπτουλα (με την καλη εννοια), με πολυ ομορφο στηθος, στητο, στρογγυλο και καλλιγραμμα ποδια. Δηλαδη παροτι στις φωτογραφιες σου δινει την αισθηση οτι θα ειναι skinny, τελικα απο κοντα, το γυμνασμενο σωμα της, με το ωραιο μεγαλο στηθος και το σφικτο κωλαρακι φερνουν την ισσοροπια. Το προσωπο, παροτι δεν εχει κατι που θα σε χαλασει, ειναι γλυκο, ωραιο ισως με λιγο "σκληρα ζυγωματικα" και γενικα παει πολυ με το ολο συνολο (σωμα - συμπεριφορα), πιστευω οτι βασιζεται και λιγο στην υποκειμενικη κριση του καθενος. Εμενα προσωπικα μου αρεσε
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της, αν δεν κανω λαθος 5-10 λεπτα νωριτερα, της ειπα να της δωσω τα χρηματα πρωτα και μου λεει "δεν πειραζει μου τα δινεις στο τελος" . Αυτο μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση και μου ανεβασε την διαθεση , καθως φανηκε οτι η ηταν χαλαρη και ευδιαθετη. Αμεσως ξαπλωσε στο κρεβατο, καναμε λιγο social, πολυ ευγενικη με ηρεμο τονο στην φωνη της. Μολις εβγαλε τα ρουχα επαθα την πλακα μου, με το σωμα της και ειδικοτερα με τα ποδια της, καθως εχω ιδιαιτερη ευαισθησια στα μικροκαμωμενα κορμια και στα ωραια γυναικεια ποδια. Οποτε απο τωρα σας λεω οτι προτεινεται ανεπιφυλαχτα για τους λατρεις του ειδους.
Αμεσως για μπανακι, ακολουθησα και γω μετα. Αρχισαμε με φιλια και χαδια, γενικα πολυ τρυφερη σε ολα, μοσχομυριστη και καθαρη. Κατεβηκα προς τα κατω, στο βελουδινο γατακι της, πολυ καθαρο . Συνεχισε με μια πιπα κανονκη, γενικα δεν εχω να πω πολλα εδω γιατι δεν με ενδιαφερε εκεινη την στιγμη το στοματκο σε μενα , ανυπομονουσα να μπω στον αγωνα οποτε την σταματησα λιγο αποτομα για να αρχισει ο πολεμος. Η κοπελα ειναι δεχτικη σε οτι της πεις, στον πρωτο γυρο το επαιξα λιγο χαλαρα και ανταποκριθηκε αναλογως. Στον δευτερο γυρο μπηκαμε 69 και ανεβασα και στροφες και δεν με απογοητευσε με τις επιδοσεις τις, αν και μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο για GFE καταστασεις . Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι και καινουρια σοτν χωρο. Θα δω και στο μελλον, γιατι σιγουρα θα την ξανασυναντησω.
Συμπερασμα ειναι οντως μια καλη περιπτωση, ισως τωρα για τα 150 ευρω λιγο ακριβη.
σημειωση: Μου ειπε πως δεν δεχεται χυσιμο στο στομα-προσωπο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
ακριβης στην ωρα της.δεν θα φλυαρισω με το εβγαλε τα ρουχα κλπ....μπανιαρισματα και ουτω καθεξις.περνω εις το προκειμενον
εμφανιση αριστη θα ελεγα επικοινωνια κατω απο τη βαση(βεβαια δεν ειναι και ερωμενη μας για να απαιτουμε....)πολυ καλοο στησιμο στα 4 βοηθα και το γυμνασμενο σωμα της αλωστε στο υψος μου φανηκε αρκετα ψηλοτερη απο 1 68 παντως....πιπα μετρια και κατω με πολη γρηγοραδα και οχι το μετριο οργανο μου μεσα ολο μα βαλανη και,λιγο ποιο κατω ασχημη αρκετα δλδ στην πιπα....και 150 ειναι πολλα για να μην αφηνει χυσιμο στο στομα.
αν και εχω μια οικ.ανεση εγω προσωπικα και τα δινω και εχω δωσει σε πραγματικα μοντελα πολυ περισοτερα διαχρονικα μιας και οι γκομενες και το χαρτι μου τρωνε πολλα στη ζωη μου γενικα.αλλα στη συγκεκριμενη κοπελα 150 ειναι παρα πολλα.......ισως αν ξανακατεβω προς πασχα αθηναι να το ξανασκεφτω.αλλιως μαριαναρα μελανουρι με τα μπουνια....
παντως αρχιδια με το ζωρι γλυφει μαλλον επειδη δεν ειμαι φαν της αποτριχωσης....κατα τα αλλα μετρια πραγματα και αρκετα απειρη οπως και πολλες αλλες του χωρου.γενικα τα καλυτερα γ@@σια τα κανουν μιλφαρες της εποχης 80s με μπουζουκοκαταστασεις και αντρεα παπανδρεου να χορευει ζειμπεκιες που λεει ο ποιητης-αποδειξη η γυναικα μου που κανει το καλυτερο ισπανικο αλλα το ξενο ειναι ποιο γλυκο οπως και να το κανουμε....ενα κερατο την ημερα αλωστε το γιατρο τον κανει περα παντως η ομορφια της παρα την σχετικη απειρια της παραπεμπει σε αλλοδαπη κατασταση....ανατ.μπλοκ???παιζει!
αλλωστε ο ελληνισμος συνορα δεν γνωριζει