Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 2 10
Call-Girls
9106
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μεταμεσονύχτιες ονειρώξεις 1:30μμ με οδήγησαν να αρχίσω να ψάχνω τι υπάρχει διαθέσιμο και ευδιάθετο να εκπληρώσει τις επιθυμίες μου.
Στο εν λόγω γραφείο υπήρχε άμεση δυνατότητα για άλλη κοπέλα και μετά από 40 λεπτά για την Καμέλια που την προτίμησα γιατί μου έβγαζε κάτι πρόστυχο. Αυτό ήθελα εκείνη την ώρα.
Σε λιγότερο από 30 λεπτά τελικώς έφτασε και αντίκρισα μία σαφώς μεγαλύτερη σε ηλικία, διαφορετική από τις φώτο, όχι όμως άσχημη. Καστανή, ψηλή, με προκλητική σέξι εμφάνιση. Γαμεύσιμο μωρό.
Είχαμε γενικά διάθεση για ένα κρασάκι που βοήθησε και αυτό και άρχισαν τα στοματικά. Ωραία περιποίηση άλλοτε αισθησιακά και άλλοτε γρήγορα και βαθιά με μουγκρητά, σάλια φτυσίματα, βρισιές (μάλλον), γλειφομούνι, δάχτυλα μπρος και πίσω. Γκάβλες στα ύψη και καβάλα αυτή χαστούκια στον κώλο εγώ και ρούφηγμα τις ρώγες που είχα διαβάσει ενημερωθεί ότι της αρέσει.
Συνεχίστηκε η ροή με εναλλαγές στάσεων, πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή από μέρους της. Επειδή είχε περάσει η ώρα μου κάνει νόημα να μου πάρει πίπα, γονατίζει μπροστά μου και σε λίγα λεπτά τα πήρε στο πρόσωπό της.
Μετά το μπάνιο και επειδή δεν έβρισκε για κανένα 15λεπτο τον μεταφορέα της τα είπαμε και κατάλαβα ότι έχει δυνατό πρόγραμμα και αρκετά ραντεβού. Περίεργο που δεν έχει κριτικές. Ήπιε και το υπόλοιπό κρασάκι της
Ζήτησα και anal αλλά μου είπε ίσως άλλη φορά και νωρίτερα, όχι στις 4 το πρωί. Προσπάθησα να την πείσω ότι αυτή είναι η καλύτερη ώρα με διάφορα επιχειρήματα στα Αγγλικά αλλά δεν καταλάβαινε, γελούσε.
Αφήσαμε ένα υπόλοιπο...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο