Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 8 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
....δοκιμη νο3.....
..απαραιτητες διεκρινισεις....απο σταχυολογηση πληροφοριοων συναγωνιστων στο φορουμ εχω βγαλει το συμπερασμα οτι προκειται για την κοπελα που πλεον εμφανιζεται με την καταχωρηση ΄ξανθια ελληνιδα καλλονη΄ και με σχετικα σχολια στο τοπικ call gairls με δικο τους χωρο...αν κατι τετοιο δεν ισχυει μπορουν οι φιλοι διαχειριστες να διαχωρισουν την κριτικη μου....επισης αν προκειται για την ιδια πρεπει να προστεθουν οι νεες προσφατες φωτο...
παμε λοιπον για να μην κουραζω...
...οπως εχουν πει και αλλοι συναγωνιστες η αφιξη στον χωρο της γινεται με ανοιχτη και συνεχη επικοινωνια μεσω τηλ...το τηλεφωνικο gps σε οδηγει σε νεοκτιστη πολυκατοικια κοντα στο γκαζι οπου η εισοδος γινεται με συνομωτικους ορους...
...το διαμερισμα μικρο και καθαρο και οι συναντησεις λαμβανουν χωρα στον ενιαιο με την κουζινα χωρο και οχι στο δευτερο δωματιο που υπαρχει...ο φωτισμος χαμηλος μεν αλλα βλεπει κανεις χωρις προβλημα....
..το κοριτσι.....καταρχην εφοσον μιλαμε για την ιδια οι φωτο πρεπει να αλλαξουν... (στο πεδιο φωτο εβαλα ακριβεις με την ενοι της μη παραπλανησης)...η κοπελα ειναι γυρω στα 30 και το 1.70 σαφως εμφανισιμη στο προσωπο και με σωμα στο οποιο σε σχεση με τις φωτο εδω υπαρχει σαφης διαφορα στο στηθος εξαιτιας πλαστικης....το οποιο ειναι μακραν απο τα πιο καλοφτιαγμενα που εχω συναντησει...αψογο σε σχημα ,μεγεθος, αφη...αντιπρωπωπευτικοτατες ειναι οι φωτο της στις διαφημισεις της...το γενικο συνολο οπως πρεπει σεξυ κατ εμε και με οσα κιλα χρειαζονται..ουτε αδυνατη ουτε κατι παραπανισιο....
..δηλωνει ελληνιδα μαρια απο βορεια ελλαδα αλλα δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να αναρωτηθω αν αληθευει...
...ευγενικη και επικοινωνιακη και πριν την συναντηση μου συστησε φιλη της την οποια προτεινει για τριο που ηταν παρουσα στο αλλο δωματιο ...εξισου εμφανισιμη αλλα πιο αδυνατη....
...στα του αγωνα...γενικα η κοπελα ειναι καλη σε οτι κανει χωρις ομως να ενθουσιαζει...οκ στο στοματικο (στο οποιο σε τσεκαρει σχολαστικα οσον αφορα την καθαριοτητα), σχετικα καλα στησιματα,καλο dirty talking και γενικα διαθεση για το καλυτερο...αξιοπρεπης γενικα συμμετοχη...δεν κανει cim.cif, και οσον αφορα το τριο αν το επιλεξει καποιος δεν περιλαμβανει λεσβιακο....επισης φαινομενικα δεν υπαρχει πιεση χρονου...
....ο προβληματισμος μου ...ενω η κοπελα εχει μια αξιολογη παρουσια και σαν εμφανιση και σαν αποδοση στην πραγματκοτητα η αισθηση που δημιουργειται ειναι αυτη του στουντιο του ραντεβου που πρεπει να τελειωσει γιατι ο επομενος πελατης περιμενει...γιαυτο και ο τιτλος ειναι μια βελτιωμενη εκδοση στουντο στην οποια αμβλυνονται φαινομενικα οι αδυναμιες του ειδους...θα μου πειτε οτι αυτο ειναι ισως αυτοπαραμυθιασμα αφου και μια κοπελα που θα καλεσεις σπιτι θα παει καπου αλλου μετα απο εσενα...παρολα αυτα για εμενα αυτη την αισθηση αφησε.....υποκειμενικο ισως αλλα...

...παντως αν η κοπελα δουλευε εκτος του χωρου της ακομα και με αυτες τις υπηρεσιες και με ενα νορμαλ κοστος θα εσπαγε ταμεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
43
Πόντοι:
8.220
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stelios13, petranto, mirakos60 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2016
Καλημερα, εψαξα για προφιλ ωστε να στειλω πμ για προφιλ αλλα δεν βρηκα. Απο που μπορουμε να βρουμε τηλ?
07 Ιανουαρίου, 2016
.... καλημέρα θυμάμαι πρίν 3 χρόνια ένα άπόγευμα στό πάλαι ποτέ Ιωαννίνων 7 sτudio , τόν μέγα zidan πού έχωσε το πέος του βίαια στόν πρωκτό της....... καί τά βογγητά της όδευσαν ώσάν έννοιες πού ψάχνουν νόημα γιά να ύπάρξουν !! Καπέλο
07 Ιανουαρίου, 2016
φιλε ειναι ακριβως οπως τα γραφεις.Αν εφτιαχνε αυτο το πραγμα με την ωρα θα ηταν πολυ καλυτερα.Συμφωνω ακριβως με την κριτικη σου δυστηχως εγω πηγα δυο φορες πολυ παλιοτερα πριν φτιαξει το στηθος της.
07 Ιανουαρίου, 2016
Σωστή η κριτική σου, διαφωνώ όμως με τον τιτλο. Ξέρεις πολλά στουντιο που καθεσαι κοντα μία ώρα?
07 Ιανουαρίου, 2016
Η κριτική σου φίλε κατ' εμέ είναι ακριβέστατη, τόσο ως προς τα θετικά στοιχεία που επισημαίνεις για την εμφάνιση της κοπέλας, όσο και ως προς τα αρνητικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες της και την αίσθηση στούντιο σε βελτιωμένη κάπως εκδοχή όσον αφορά αυτές, μαζί με μια έμμεση άσκηση πίεσης χρόνου εκ μέρους της, όταν δηλ. η συνάντηση περιορίζεται από τον πελάτη στην βασική της χρέωση των €50 για 1 εκτόνωση χωρίς παρελκόμενα (δηλ. μασάζ), γιατί την ίδια ακριβώς είχα κι εγώ. Αν θες γράψε και πόσα ζητάει για το ντούο, αν σου είπε.
08 Ιανουαρίου, 2016
Άψογος ο φίλος μας. Αν έγραφα και εγώ την γνώμη μου δεν θα άλλαζα ούτε ένα γράμμα.
Η κοπέλα έχει πολύ ωραίο θηλυκό κορμί και είναι ευγενική, αλλά σου μένει στο τέλος η αίσθηση της πουτανιάς και του στούντιο.
Κρίμα την κοπέλα γιατί έχει από τα καλύτερα κορμιά για την ηλικία της.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
28 Σεπτεμβρίου, 2016
Ολα καλά και ωραία ,αλλά ρε παιδιά που στο καλό βρίσκουμε αυτό το κολοτηλ.της ? Χμμμ; Οχι τίποτα άλλο,να δούμε και εμείς λίγο james 007......Κουλ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7