Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 4 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν φίλτατοι,.... είχα μια επιθυμία να βρεθώ με την κυρία nagia και απευθύνθηκα με ερώτηση στους γνωστές του χώρου για τροπο επικοινωνίας, βέβαια κατάλαβα ότι ήταν πολύ δύσκολο να απαντηθεί αυτή η ερώτηση και έτσι αποφάσισα αφού δεν θα μπορούσα να βρεθώ με κάποια η οποία από ότι φαίνεται αξίζει , να βρω κάτι αντίστοιχο...είχα κλικάρει την Μαρία από το γραφείο Top αλλά δύστυχος με ενημέρωσαν ότι δεν εργάζεται πια και μου πρότειναν εναλλακτικά την κυρία Αλίκη, δεν είδα στις φωτό κάτι αρνητικό και δέχτηκα. Η κοπέλα λοιπόν ήρθε ακριβώς στην ώρα της σε χώρο δικό μου, στην αρχή ήταν λίγο μαγκωμένη αλλά μετά από χαλαρή συζήτηση ένιωσε λίγο ποιο άνετα και περάσαμε στο δια ταύτα μετά απο τις σχετικές διαδικασίες μπανιαρισματος. Είναι πολύ καθαρή και μοσχομυριστη, προσεγμένη στο ντύσιμο, είναι ευγενική και χαμογελαστή είναι γύρω στα 38 πολύ καινούργια στο χώρο απο ότι μου είπε, εκδηλωτική όταν την περιποιηθεις, είναι και αυτή με την σειρά της είναι περιποιητικη ( με βάθος και σάλιο), είναι αδύνατη, αρκετά θα έλεγα χωρίς αυτό να είναι αντιαισθητικό, έχει στήθος όπως στις φωτό χτισμένο αρκετά καλό το αποτέλεσμα χωρίς ουλές και σημάδια, η είσοδος ήταν αρκετά στενή δεν ξέρω για πίσω γιατί δεν μπήκα στην διαδικασία, κορμί χωρίς κάτι αντιαισθητικό δέρμα λείο και περιποιημένο με κρέμες και τα σχετικά, πέρασα όμορφα δεν πίεσα για κάτι εξτριμ γιατί δεν ήμουν πολύ στα καλά μου δεν μου έβγαλε τίποτα αρνητικό νομίζω ότι έχει προδιαγραφές για καλές συνευρέσεις. Θα την ξαναδώ σίγουρα γιατί θέλω να την δω σε σκληρή μάχη με ένταση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hantarex

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2015
εγω που την συναντησα κοντα στα 28 την εκανα
03 Δεκεμβρίου, 2015
''είναι γύρω στα 38 '' εννοεις 28 ε ? Χμμμ;
03 Δεκεμβρίου, 2015
38 χρονών αυτό το κορμί;;; Χμμμ;
20 Φεβρουαρίου, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=h02m8kenJRg Μεγάλο χαμόγελο
G
giorgosxristopoulos43
21 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

30 μου φανηκε εμενα παντως....η ηλικια δεν μετραει παιδες.....αλλα η υπηρεσιες που δεν παινουν150 με την καμια μα με την καμια!γουστα ειναι αυτα παντως.....η εν λογο ουτε ενα αχ δεν κανει στο πηδημα και στοματικο κατω απ τη βαση....η μελλισα πχ την εχω παρει.ειναι θεα.τοσο απλα!Γερο-μύστης
N
nikolakis50aris
21 Φεβρουαρίου, 2016
αν δωσεις κανα εξτραδακι ρουφαει καλα....Ματάκισε αυτΠροσκύνημαη τη χωρα ολα θελουν το καλαματιανο τους λεμε....
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6