Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 31 10
Call-Girls
137820
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λόγω του ότι εμπιστεύομαι τον φίλο ΦΑΚΙΡΗ και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια που είπε στην κοπέλα για μένα,αποφάσισα να βρεθώ μαζί της για μία ωρίτσα χτές βράδυ.
Αν κ η κοπέλα είναι ελληνίδα,επομένως στην επικοινωνία δεν θα είχα λόγο να μην βάλω 10,έβαλα 8 γιατί η δυσκολία εμφανίζεται στον τρόπο που κλείνεις το ραντεβού.
Ναι μεν απαντάει στα email αλλά δεν δίνει κανένα τηλέφωνο,έχει τους λόγους της όπως μου είπε κ το συζητήσαμε
Ανορθόδοξο βέβαια κ ζορίζει τα πράγματα αλλά αφού έτσι ζητά το σέβομαι.
Είναι ωραίο τυπάκι πάντως κ έχει ενδιαφέρουσες απόψεις.
Εμφάνιση τούμπανο,με τις βυζάρες της κ την κωλάρα της πραγματικά
Το βυζί ενισχυμένο αλλά λόγω του ότι προφανώς θα πήρε κάποια κιλά από τότε που το έφτιαξε,πήρε ψωμί κ εκεί κ δείχνει για αληθινό
Κωλάρα ζουμερή κ πεταχτή όπως μου αρέσει(και όπως αρέσει κ στον φίλο μου τον ΦΑΚΙΡΗ )
Όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια,μ'άρεσε να την φιλάω.
Λοιπόν η κριτική θα είναι..μισή..λόγω του ότι για να βγάλω συμπέρασμα θα χρειαστώ κ δεύτερη συνάντηση.
Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω από τώρα έστω αυτά τα λίγα λόγια?
Η δυσκολία στο να κλείσω.Εύχομαι να είναι σύντομα.Αν είναι το 2016 τότε ζήτω που καήκαμε..οπότε ας έχουμε κάτι έστω να διαβάζουμε για τώρα.
Δίνει μπόλικα γλωσσόφιλα,δεν τα τσιγγουνεύεται,γούσταρα χούφτωμα στις βυζάρες της κ στην κωλάρα της(δυστυχώς δεν την δίνει από όσο μου είπε).
Πίπα με πάρα πολύ σάλιο κ να τρέχει από το στόμα της,να στάζουνε κάτω στον πούτσο μου.
Γλείψιμο κ στα αρχίδια.
Δυστυχώς επειδή δεν κρατήθηκα χουφτώνοντας αυτές τις λαχταριστές βυζάρες κ την κωλάρα,τελείωσα σχετικά γρήγορα κ γι'αυτό βάζω μια άνω τελεία στην κριτική όπου ζητάω επανεξέταση για να κρίνω κ καλύτερα
Προς το παρόν έχω να πώ μονάχα καλά λόγια για το σύνολο.
Ααα και τελείωμα στο πρόσωπο(όχι όπως την περιποιήθηκε ο ΦΑΚΙΡΗΣ ) αλλά δεν ήταν κ λίγα και δεν κώλωσε πουθενά
Καλές γιορτές σε όλους,πάω να στολίσω δέντρο.
Τα ξαναλέμε στην επαναληπτική κριτική,ελπίζω όχι του χρόνου
Αν κ η κοπέλα είναι ελληνίδα,επομένως στην επικοινωνία δεν θα είχα λόγο να μην βάλω 10,έβαλα 8 γιατί η δυσκολία εμφανίζεται στον τρόπο που κλείνεις το ραντεβού.
Ναι μεν απαντάει στα email αλλά δεν δίνει κανένα τηλέφωνο,έχει τους λόγους της όπως μου είπε κ το συζητήσαμε
Ανορθόδοξο βέβαια κ ζορίζει τα πράγματα αλλά αφού έτσι ζητά το σέβομαι.
Είναι ωραίο τυπάκι πάντως κ έχει ενδιαφέρουσες απόψεις.
Εμφάνιση τούμπανο,με τις βυζάρες της κ την κωλάρα της πραγματικά
Το βυζί ενισχυμένο αλλά λόγω του ότι προφανώς θα πήρε κάποια κιλά από τότε που το έφτιαξε,πήρε ψωμί κ εκεί κ δείχνει για αληθινό
Κωλάρα ζουμερή κ πεταχτή όπως μου αρέσει(και όπως αρέσει κ στον φίλο μου τον ΦΑΚΙΡΗ )
Όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια,μ'άρεσε να την φιλάω.
Λοιπόν η κριτική θα είναι..μισή..λόγω του ότι για να βγάλω συμπέρασμα θα χρειαστώ κ δεύτερη συνάντηση.
Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω από τώρα έστω αυτά τα λίγα λόγια?
Η δυσκολία στο να κλείσω.Εύχομαι να είναι σύντομα.Αν είναι το 2016 τότε ζήτω που καήκαμε..οπότε ας έχουμε κάτι έστω να διαβάζουμε για τώρα.
Δίνει μπόλικα γλωσσόφιλα,δεν τα τσιγγουνεύεται,γούσταρα χούφτωμα στις βυζάρες της κ στην κωλάρα της(δυστυχώς δεν την δίνει από όσο μου είπε).
Πίπα με πάρα πολύ σάλιο κ να τρέχει από το στόμα της,να στάζουνε κάτω στον πούτσο μου.
Γλείψιμο κ στα αρχίδια.
Δυστυχώς επειδή δεν κρατήθηκα χουφτώνοντας αυτές τις λαχταριστές βυζάρες κ την κωλάρα,τελείωσα σχετικά γρήγορα κ γι'αυτό βάζω μια άνω τελεία στην κριτική όπου ζητάω επανεξέταση για να κρίνω κ καλύτερα
Προς το παρόν έχω να πώ μονάχα καλά λόγια για το σύνολο.
Ααα και τελείωμα στο πρόσωπο(όχι όπως την περιποιήθηκε ο ΦΑΚΙΡΗΣ ) αλλά δεν ήταν κ λίγα και δεν κώλωσε πουθενά
Καλές γιορτές σε όλους,πάω να στολίσω δέντρο.
Τα ξαναλέμε στην επαναληπτική κριτική,ελπίζω όχι του χρόνου
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2015
Καλό το κορίτσι όντως... Και έχει και μια αγάπη στο σπέρμα... φτιάχνει επιδερμίδα.
mallias20
02 Δεκεμβρίου, 2015
Καλά Χριστούγεννα να χει Γιορκι και ο καινούριος χρόνος να μπει με Σμολινες και πάνω!
Moscowita
03 Δεκεμβρίου, 2015
vasagia
03 Δεκεμβρίου, 2015
Χρειαζεται συστατικη επιστολη απο τον Φακιρη για να γαμησουμε την Κ. Ψαλτη δηλαδη?
thiseas
03 Δεκεμβρίου, 2015
Πως ερχόμαστε σε επαφή;
Z
zorba6969
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5