Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88905
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήθελα καιρό να την τιμήσω το εν λογο μωρο καθοτι οι ψηλες γκομενες είναι το φετιχ μου! Ετσι και εγινε με ένα δυο μηνυματακια και το ραντεβού κλειστικε σε γνωσυο χοτελι. Το μωρο παιδια είναι πολύ καυλα και παρα πολυ ομορφη, οι φωτο στο σιτε την αδικουν, με γλυκο προσωπακι. Ειναι ψηλη (με τα τακουνια φτανει το 1.90 σιγουρα) και ενω αρχικα φαινεται λιγακι χαλαρο το δερματακι της, οπως την επιανα αργοτερα ειδα οτι ειναι σφιχτη και γυμνασμενη.
Μετα από κανενα δυο λεπτα κουβεντας το μωρο παει για ντουζακι και εμενα ο πουτσος παει να σπασει.. Ερχεται στο κρεβατι με την πετσετα γυρο από το κορμι της και μολις την αφηνει να πεσει βλεπω τα ποιο ωραια μουνοχειλα της ζωη μου.... περιττο να σας πω ότι τα εγλυφα τοση ωρα που ειχαν παπαριασει.. συνεχως μου εσπρωχνε το κεφαλι μου στο μουνακι της λεγοντας μου μην σταματας... οι καυλες μου ειχαν πιασει ταβανι όταν μου λεει τωρα σειρα μου κανοντας την ποιο τρελη πιπα που μπορει να φανταστεί κανεις χωρις χερια να την καταπινει μεχρι τα αρχιδια και η καταθεση ηρθε στο στοματακι της.. Δευερος γυρος δεν υπηρξε γιατι ειχα το μουνακι της στο στομα μου 35 λεπτα τουλάχιστον το μωρο θα το ξαναπαρω σιγουρα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να σπαρταράει ετσι στο γλυφομουνι.... Νομιζω ότι είναι από τα καλα παιδια στο χωρο και το γαμησει το ζει πραγματικα!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2015
πότε την συνάντησες? γιατί το τηλέφωνο της είναι κλειστό εδώ και πολύ καιρό Χμμμ;
25 Νοεμβρίου, 2015
Κλειστο...... Δεν νομιζω φιλος Καπέλο
Z
z4
(Updated: 04 Δεκεμβρίου, 2015) 25 Νοεμβρίου, 2015
Δηλαδή, εντάξει να "πρέπει" να γλύψεις για να πάρει μπρος (στην τελική, εάν... "μελετάς τις γραφές", το ξέρεις ήδη και αν δεν σου αρέσει, δεν αγοράζεις), εντάξει να μην θέλεις να το παίξεις πελάτης (αν και είσαι) και να αναζητάς αμοιβαιότητα στην κάβλα και την ηδονή..., άλλωστε αυτή η αμοιβαιότητα μπορεί να σου "γυρίζει πίσω", πολλαπλασιάζοντας την ηδονή σου..., ΑΛΛΑ, ρε γαμώτο, να μην προλαβαίνεις 2ο γύρο "γιατί έχεις το μουνάκι της στο στόμα σου 35 λεπτά" και αυτή, ενώ "σπαρτάρησε" και το απόλαυσε όπως σου το ζήτησε, να μη σου "χαρίζει" ένα τεταρτάκι ("δωράκι" σε είδος και ειδικά για μια τέτοια περίσταση), τι αν πω... Και να βγαίνει και το συμπέρασμα ότι "είναι από τα καλά παιδιά στο χώρο"..., δηλαδή εάν ήταν από τα "κακά" θα σου ζήταγε διπλά λεφτά γιατί δεν έχυσες μόνο εσύ αλλά και αυτή;;; Εμένα, μάλλον για γαιδάρα μου κάνει...
27 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλος , κλειστο σιγουρα. προσπαθω 2 ημερες
24 Νοεμβρίου, 2016
μηπως βαριοταν να πηδηχτει και σε ειχε αφησει εκει κατω να παλευεις μονος σου και αυτη την εβγαλε στο ξαπλα ??
εμενα το 35 λεπτα γλυφομουνιασμα ετσι μου κανει....οσο και να γουσταρε μετα τα 15-20 λεπτα φευγει η καυλα...
αλλα αμα εσυ το ευχαριστηθηκες ολα κομπλε αυτο εχει σημασια..
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5