Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 20 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
συναντηση εχθες πρωτη φορα με μελισσα.συννενοηση με γραφειο γρηγορη και αμμεση μου εκανε εντυπωση λογω δουλειας εστειλα σμσ και σε μια ωρα η κοπελα χτυπαγε την πορτα του δωματιου.
στα του αγωνα τωρα προκειται για μια πολυ ομορφη κοπελα,οταν ανοιξα την πορτα ειδα μια ψηλη κοπελα αψογα ντυμενη σου εδινε την εντυπωση οτι ηταν γραμματεας σε μεγαλη εταιρεια,μπανακι και αρχιζει το ματς για να μην σας ζαλιζω νομιζα οτι ημουν με την γκομενα μου που μολις τα πρωτοφτιακσαμε και ειμαστε στα μελια.....πιπα σουπερ λεγοντας μου να τις σπρωχνω το κεφαλι προς τα κατω και μετα απο κανα 5 λεπτο εντονης πεολειχιας καταθεση,να τονισω οτι τραβηκτηκε και τα πηρε ολα στο προσωπο δεν καταπιε κλπ,εμενα προσωπικα δεν με χαλασε,μπανακι και ξεκινημα δευτερου γυρου και με βρηκε να τελειωνω μεσα της μετα απο κανα 20λεπτο δεν μου ειπε οχι σε τιποτα δακτιλιασματα κλπ οταν την εγλειφα εκανε οι ανασες τις ηταν τοσο εντονεσ που ελεγα δεν μπορει τοσο θεατρο?αλλα οταν τελειωσε καταλαβα και ενοιωσα τισ συσπασεις εσωτερικα του πουστη λεω δεν μπορει,να σημειωσω και εγω οτι το νινακι της ειναι στενο και θελει προσοχη.
πεντακαθαρη κοπελα και απολυτως ερωτευσιμη σιγουρα θα την ξανακαλεσω μπορει και για 2ωρακι στο τελος της δινω 150 ευρω και αμμεσως να μου δωσει τα ρεστα δεν κοιταει ρολογια κλπ κατι θετικο για εμενα.
μακαρι να καθισει για πολυ!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα