Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 12 10
Call-Girls
20693
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρόσφατη συνάντηση με την Άννα και δεν έμεινα απογοητευμένος. Μέτριο πρόσωπο και νορμάλ ελληνικό σώμα, με μικρό σφιχτό στήθος που είναι και στα γούστα μου. Καθαριότητα άψογη, η κοπέλα είναι ευγενική και ευδιάθετη οπότε είναι πανεύκολο να σπάσει ο πάγος.
Στον αγώνα συμμετέχει και είναι δεκτική σε όλα και φαίνεται πως γουστάρει τη φάση. Δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες από μόνη της, αλλά ακολουθεί παντού και η ίδια αναζητά PSE και σκληρή αντιμετώπιση και φτιάχνεται πολλύ από αυτό, οπότε σε φτιάχνει και περισσότερο. Το στοματικό της είναι από τα καλύτερα που έχω βιώσει ως τώρα, συγκεκριμένα το deepthroat.
Σε όσους αναζητούν καθαρά GFE κατάσταση με μοντελέ κοπέλα δε 8α τη συνιστούσα (από τη δική μου εμπειρία φυσικά), αλλά όσοι έχουν όρεξη για PSE με σκληρό fucking και deepthroat θα περάσουν σίγουρα καλά μαζί της.
Διάθεση στο σεξ και συμπεριφορά αξίζουν σίγουρα παραπάνω απο το 7, αλλά ήταν το μέγιστο επιτρεπτό από το σύστημα.
Καλά να περνάμε.
Στον αγώνα συμμετέχει και είναι δεκτική σε όλα και φαίνεται πως γουστάρει τη φάση. Δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες από μόνη της, αλλά ακολουθεί παντού και η ίδια αναζητά PSE και σκληρή αντιμετώπιση και φτιάχνεται πολλύ από αυτό, οπότε σε φτιάχνει και περισσότερο. Το στοματικό της είναι από τα καλύτερα που έχω βιώσει ως τώρα, συγκεκριμένα το deepthroat.
Σε όσους αναζητούν καθαρά GFE κατάσταση με μοντελέ κοπέλα δε 8α τη συνιστούσα (από τη δική μου εμπειρία φυσικά), αλλά όσοι έχουν όρεξη για PSE με σκληρό fucking και deepthroat θα περάσουν σίγουρα καλά μαζί της.
Διάθεση στο σεξ και συμπεριφορά αξίζουν σίγουρα παραπάνω απο το 7, αλλά ήταν το μέγιστο επιτρεπτό από το σύστημα.
Καλά να περνάμε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα