Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 57 10
Call-Girls 117250
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την βερονικα δεν την ειχα συναντησει αλλα ειδα μια αγγελια ως αντριανα κ με παρεπεμψαν εδω για τη κριτικη μου. οταν ειδα την αγγελια ηθελα να δοκιμασω, οι φωτο παρεπεμπαν σε πολυ δυνατο κομματι αν κ δεν μου αρεσουν τοσο οι μελαχρινες με επει8ε για δοκιμη.μετα απο σχετικα εύκολη επικοινωνία το ραντεβου κανονιστηκε σε κεντρικο ξενοδοχείο, η κοπελα αργησε 10 λεπτα κ ειναι κατι που βαζω στα αρνητικα αλλα οταν ανοιξα τη πορτα αντικρισα ενα πλασμα 20 ετων το πολυ, ενα ομορφο πρόσωπο με απιστευτα ματια, λεω πετυχαμε δυανα σημερα αλλα η συνεχεια ηταν ακομα καλυτερη, η κοπελα γδυνεται κ βλεπω ενα 3αρι στηθος φυσικο απο τα πιο top.μετα απο το ντουζακι ξεκινησε ο αγωνας οπου η κοπελα ηταν πολυ καλη στη πιπα ,με φοβερα στησίματα κ κορυφαία στιγμη στα 4 οπου η θεα ηταν εκπληκτικη. στο social ομιλιτικη, ελληνιδα μου φανηκε. γενικα μια πολυ καλη περιπτωση vfm και σιγουρα 8α τη ξανασυνατουσα αν μου δινοταν η ευκαιρια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
supervans13
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2015
το τηλ της κοπελας υπαρχει σε καποιο site ??
12 Οκτωβρίου, 2015
Το τηλεφωνάκι της μπορεις να το στειλεις?
12 Οκτωβρίου, 2015
ΣΕ ποιο σαιτ τη βρηκες και πως επικοινώνησες μαζί της??Ευχαριστώ φίλε μου..
12 Οκτωβρίου, 2015
Το τηλ της μπορεις να το στειλεις?
12 Οκτωβρίου, 2015
Αδερφέ την έψαχνα καιρό και είχα μάθει ότι σταμάτησε και δεν την πρόλαβα..αν μπωρεις να στηλεις τηλέφωνο η το site ευχαριστω
12 Οκτωβρίου, 2015
Παλιότερα ήταν 80 την ώρα με την άνεση σου και με φιλιά κ.τ.λ τώρα χωρίς φιλιά στα 100.
Ρ
Ρωμαιος
13 Οκτωβρίου, 2015
που την βρίσκουμε την κορασίδα?
13 Οκτωβρίου, 2015
Αδερφε δωσε μας και την πηγη!!!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8